Partizan "ostaje" bez jednog stranca, Šćekiću stiže srpski pasoš

Crnogorski fudbaler ušao u proceduru za dobijanje dvojnog državljanstva, što će struci omogućiti igrača više u rotaciji

  • 5

U minulih nekoliko dana Partizan je, uz pripremu večitog derbija, imao i niz birokratskih obaveza, a jedno od najvažnijih pitanja je svakako bilo pokretanje i ulazak u proceduru za obezbedjivanje srpskog državljanstva Aleksandru Šćekiću, saznaje Telegraf.

Na taj način crno-beli su želeli da dobiju još jednog igrača više u rotaciji, jer trenutno imaju pet fudbalera sa stranim pasošem i to Marka Valijentea, Gabrijela Enakea, Rikarda Gomeša, Gorana Zakarića i pomenutog Šćekića.

>>> Nekad je bila Ljutice Bogdana, a sada... Mateja Kežman motivisao igrače Partizana podsećanjem na svoje golove u derbiju! (VIDEO)

Odlazak Sejdube Sume u redove izraelskog Makabija iz Haife nije rešio Partizanov problem sa viškom stranaca, jer je neposredno pre toga klub iz Humske angažovao crnogorskog reprezentativca Aleksandra Šćekića, na taj način “zatvorio” još jedno mesto, pa je neko morao na “hlađenje”.

>>> Kad se pomenu Hofenhajm i Dortmund, prva asocijacija su golovi, a kvota na GG3+ je 1,72. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Hofenhajm - Dortmund.

Kola su se najviše slomila na Gabrijelu Enakeu, koji je u minulom periodu najčešće bio van protokola za mečeve, ali se alarm u Humskoj uključio kada je zbog crvenog kartona suspendovan Nemanja R. Miletić i kada je pozicija desnog beka ostala samo na iskusnom Miroslavu Vulićeviću.

Otuda je Aleksandar Šćekić ušao u proceduru za dobijanje našeg državljanstva i pasoša, pa se očekuje da će kroz desetak dana i taj problem biti rešen, a struka na raspolaganju imati sve raspoložive fudbalere.

Na sličan način Partizan je reagovao i u sezoni 2016/2017, kada je pod vođstvom trenera Marka Nikolića osvojena dupla kruna. Crno-beli su tada zatražili i dobili dvojna državljanstva takođe za crnogorske reprezentativce Marka Jankovića i Nebojšu Kosovića.

>>> Inter je pun samopouzdanja posle preokreta protiv Totenhema u Ligi šampiona, a kvota na Nerazure protiv Sampdorije 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sampdorija - Inter.

>>> Nekad je ovo bio derbi, a danas? Šalke ima očajan, a Bajern perfektan početak sezone i kvota na 2&3+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šalke - Bajern.

VIDEO: Sve o derbiju što niste znali

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    22. septembar 2018 | 12:50

    Gde su sada oni "pametni" "grobarcici" koji su prozivali Zvezdu zbog stranaca, kako vidim ovde se dele pasosi i sakom i kapom. Da se razumemo, nisam protiv ako to moze da podigne kvalitet u JSL, ali voleo bih da se sada jave ti pametnjakovici.

  • Srpska CG

    22. septembar 2018 | 14:07

    Ne dajte pasose dpsovcima. I vracite Sveta iz BG.

  • Baja

    23. septembar 2018 | 13:47

    Mi pravi Crnogorci smo Srbi.Zivjele Srbijs i Crna Gora!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA