≫ 

Nejmar je Džastin Biber fudbala: Džoi Barton razvalio Brazilca od prozivki zbog sramnog izdanja protiv Liverpula

Englez se baš ostrvio na zvezdu PSŽ-a

  • 0

Brazilac Nejmar, čini se, dobija sve više protivnika van terena, mnogima smeta njegovo ponašanje kojim u poslednje vreme "poništava" sve poteze, golove i asistencije na utakmicama.

O Brazilcu se više priča iz tih razloga, i tek će se posle njegove blede predstave u Liverpulu u meču Lige šampiona.

Najskuplji igrač u istoriji fudbala odigrao je ispod svih očekivanja na "Enfildu", nije bio sporan kvalitet njegove igre koliko zalaganje koje je mnoge iziritiralo, čak i one koji nisu fanovi Pari Sen Žermena, kakav je temperamentni englez Džoi Barton.

On je već izvesno vreme jedan od glavnih kritičara Nejmarovog "lika i dela", kao da je jedva čekao da ispali novi rafal ka Brazilcu zbog partije koju je ovaj pružio protiv Liverpula.

Najpre ga je nazvao "Džastinom Biberom fudbala", a onda poručio.

Nisam ga neko vreme prozivao. On je fenomenalan igrač, ali on jednostavno igra samo za sebe. Mislim da negativno utiče na Pari Sen Žermen, bili su bolji pre nego što su ga doveli. Sjajan je igrač, zaista, i donosi veliku zaradu klubu, zato su "Džordan" i "Najk" sponzori Parižana. Ali, protiv Livepula je bio sramotan, nije ni Embape bio sjajan, ali se makar trudio. PSŽ želi da bude vrhunski tim, što i jeste, ali ne mogu trojica napadača da ne igraju odbranu. Kod Liverpula, koji takođe ima trojicu napred, to nije slučaj - svi su sjajni i svi igraju odbranu. - rekao je trener engleskog niželigaša Flitvud Tauna.

Foto: twitter/Joey Barton

VIDEO: Večiti derbi - sve što niste znali o fudbalskoj svetinji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA