≫ 

Ovo je sastav Zvezde za 158. večiti derbi: Milojevića ''muči'' samo jedna pozicija, poznato je i koji stranac neće igrati!

Trener crveno-belih će konačnu odluku doneti nekoliko sati pre početka meča

  • 39

Milojević na meču protiv Napolija Foto: Marko Jovanović

''Imam par dilema oko tima. Imamo šest stranaca, a pravo na četiri na terenu, videćemo za koje ćemo se opredeliti.'' Ovim rečima trener Crvene zvezde Vladan Milojević se obratio medijima na konferenciji pred 158. večiti derbi protiv Partizana (nedelja 19.00, Arena Sport).

I, stvarno! najveća dilema za Milojevića jeste kog stranca će ostaviti van protokola, pored štopera Rašida Sumaile koji i nije bio u planovima za ovaj meč.

Prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, to će biti vezista Ebislio koji je igrao protiv Radnika u prethodnom kolu, a našao se i u protokolu protiv Napolija.

Taj ''stranac'' je bila jedna dilema Milojevića, dok je druga - ko će na teren umesto Branka Jovičića?

Zvezdin ''lav'' se ne nalazi u sjajnoj formi, a to se jasno videlo i protiv Napolija u LŠ kada je sredinom drugog poluvremena ustupio mesto Dušanu Jovančiću.

Jovančić na meču protiv Napolija Foto: Marko Jovanović

Jovančić je pokrenuo ekipu u tim trenucima i prvi je kandidat da zaigra od prvog minuta u paru sa Nenadom Krstičićem. Međutim, procentualno je ''mrtva trka'' da li će on ili Goran Čaušić biti u prvoj postavi.

Upravo to je najveća dilema za Milojevića koji će odluku najverovatnije doneti nekoliko sati pre utakmice.

Ispred njih bi trebalo da ''deluje'' Ben, dok će Marko Marin i Džonatan Kafu igrati po bokovima. S tim da ne bi bilo iznenađenje i da Kafu ide levo, Marin u sredinu, a Ben na svoju desnu poziciju.

Ričmond Boaći će biti najistureniji napadač crveno-belih, a vredi pomenuti da je upravo on bio poslednji strelac za crveno-bele u Humskoj.

Ovo je postava Zvezde za 158. večiti derbi Foto: buildlineup.com

Granitnu odbranu Zvezde smo namerno ostavili za kraj, jer ona ne bi trebalo da pretrpi promene. Iako je kapiten Vujadin Savić blaže povređen, naći će se u sastavu za večiti derbi.

Miloš Degenek će mu ostati partner, a Filip Stojković i Milan Rodić će delovati po bokovima. Na golu, naravno, za ovaj meč ima mesta samo za Milana Borjana.

Podsetimo, Zvezda ima dva boda više u odnosu na Partizan, ali i meč manje protiv Napretka. Duel je zakazan za 19.00 časova i ekskluzivno će ga prenositi TV Arena Sport koja je pripremila specijalni program od 17.00 časova.

VIDEO! SVE ŠTO BI TREBALO DA ZNATE O VEČITOM DERBIJU:

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rajka Baregro

    23. septembar 2018 | 00:38

    Ако изгубе биће,"не може се против државног пројекта",ако буде Х биће "Џаба сте кречили",а ако победе(научна фантастика)биће,"јачи од Руса,Кинеза,Илумината,Цие а и Бие"...онај Пантић их ложи да је то постало колективно лудило,а ништа им не иде,плашим се само спин машинерије коју пласирају данима!Звездо не наседај на провокације,не попуштајте молбама за нерешено,него изађи и одвали ове учеснике плеј-аута!

  • Kursumlija

    22. septembar 2018 | 21:32

    Auuuuuu braleee idemooo meljemooooo

  • doktor

    22. septembar 2018 | 23:43

    Ponoviću 50 ak godina pratim derbije. Dobijali smo Partizan kad je bio mnogo jači i obrnuto. Bilo je strasnih preokreta i uzbudjenja. Nervoze i tuce. Borbe i kukavičluka. Radosti i tuge. Na obe strane. Derbi je uzbudjenje koje traje danima pre utakmice i zezanje drugara iz suprotnog tabora ako dobijemo ili nejavljanje na telefon i šunjanje ako izgubimo. Nikako mržnja. Ajd sa srećom.(doktor, 22. septembar 2018 16:44)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA