Veliki peh za Zvezdu pred derbi: Milojević zbog povrede izostavlja lidera ekipe iz postave!

Ništa od Savića

  • 5

Štoper FK Crvena zvezda Vujadin Savić propustiće 158. večiti derbi zbog povrede.

Iako se stidljivo najavljivalo da će Savić biti van spiska zbog rupture mišića od 6 milimetara, ipak se ispostavilo da će trener Vladan Milojević morati da traži novu opciju.

>>>Sve što bi trebalo da znate o 158. večitom derbiju: Sva bitna pitanja i svi odgovori za Delije i Grobare!

Savić će pauzirati najmanje dve nedelje, pa se očekuje da u startnoj postavi bude Srđan Babić, koji ga je menjao i u poslednjem odigranom derbiju.

Jedan od lidera Zvezde, Vujadin Savić, doživeo je povredu na meču protiv Napolija, pa će sa tribina pratiti utakmicu protiv crno-belih, u nedelju od 19 časova (Arenasport 1).

Došao je dan derbija, a ne pamti se kada je Zvezda bila veći favorit u Humskoj. Dvojka nosi kvotu 2,10, a kec čak 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za 158. večiti derbi.

Može li Vest Hem da pripremi zamku sjajnom Čelsiju? Kvota na dvojku je 1,65, a na duplu šansu 1X 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Čelsi.

Arsenal diže formu, što se ne može reći za Everton. Kec na Emirejtsu je 1,45, i deluje kao sigurica. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Everton.

Luka Jović je presudio Marselju na Velodromu u Ligi Evrope, a sada Ajntraht ima priliku da skine skalp i Lajpcigu. Kvota na keca je sjajna - 2,90! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Red Bul Lajpcig.

Milan ne blista, ali ni Atalanta ne može da se pohvali dobrim igrama i rezultatima. A kec na San Siru je okruglo 2,00! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Atalanta.

Lion, pun samopouzdanja posle pobede nad Mančester Sitijem u gostima, čeka Marselj koji je ranjen u Ligi Evrope. A kec nosi kvotu 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Marselj.

Veliki derbi Holandije, u kojem je domaćin PSV, a gost Ajaks. Oba tima su u dobroj formi, a Ajaks u poslednja tri meča ima gol-razliku 10:0 pa dvojka s kvotom 2,70 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč PSV - Ajaks.

VIDEOVečiti derbi - sve što niste znali o fudbalskoj svetinji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA