≫ 

Ne može se protiv više sile, razumem da Zvezda mora da bude prva, ali nemojte da ponižavate Partizan i njegove navijače: Stojković tvrdi da je 158. derbi izrežiran! (VIDEO)

Nova izjava golmana Partizana koja će ustalasati navijačke duhove u Srbiji

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovio je i u razgovoru sa novinarima u "miks zoni" sve ono što je rekao odmah pred kamerama Arene neposredno posle završetka derbija - da gol Zvezde nije regularan!

Čuvar mreže crno-belih, sada malo smireniji nego odmah posle meča, ukazao je na "više sile" zbog kojih Partizan u nedelju uveče nije mogao više od boda.

- Nema šta, videli ste, šta da vam pričam... Istorijska situacija, naravno protiv Partizana, nismo ni očekivali da će biti drugačije. Šta drugo reći sem da ne možemo iz ove kože, to je viša sila - sa dozom izvesne ravnodušnosti rekao je iskusni čuvar mreže.

Ponovio je Stojković ono što je već rekao u naletu emocija odmah po završetku meča.

- I da je bio gol, nije mogao da vidi da li je bio, jer na deset snimaka se vidi da sam ja celim telom iza lopte, pogotovo na toj poziciji gde je bio, odakle je počeo da viče pre nego što je Boaći skočio da slavi gol. Znači, dolazimo do toga da je izrežirano, da mi danas nismo smeli da pobedimo, zato sam sve ono izjavio i stojim iza toga.

I dalje je pri stavu Stojković da se odrekne pasoša Srbije zbog gola u derbiju, doduša sa manje emocija nego u prvom naletu.

- Ne ostaje mi ništa drugo za čega da se borim, sve razumem da Zvezda mora da bude prva, i neka bude prva, čestitam im i za prošlu godinu, ali nemojte ovo da nam radite, da pišete istoriju na našem stadionu, da ponižavate naše navijače, naš klub, kao da nismo deo Srbije, kao da smo ne znam odakle, ne vređam nikoga... Ali, opet kažem, sramota me je i eto ne bežim od toga.. Rasplakali su danas mnogo dece i mnogo navijača... Nemam ništa protiv igrača Zvezde, čestitam im na fer i sportskoj borbi.

VIDEO: Poslušajte i izjavu Vladimir Stojkovića koju je dao neposredno po završetku utakmice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    24. septembar 2018 | 06:53

    Eeeeee moj bratee od kada sam ja bacio nas pasos i prodao se za drugi da vise ne bi bio gladan u prokletoj Srbiji.Potpuno te Stojke razumem...

  • Ajde

    23. septembar 2018 | 22:40

    Sjedaj na prvi let za Istambul i zbogom. Zaboravio si da su i tvoji navijaci SRBI!

  • Zoki

    23. septembar 2018 | 22:57

    Treba da reaguje drzava i propisno kazni ovog izroda zbog izjava protiv do danas njegove zemlje. Inace gol je cist kao suza! Sta treba da ga poniste zbog ovoga?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA