Uprava Partizana ogorčena posle derbija: Ovo je krađa! Sudije odredile novog šampiona! (VIDEO)

Milorad Vučelić i Miloš Vazura poručili su posle derbija da su arbitri odredili ishod meča

  • 50

Predsednik i generalni direktor Partizana, Milorad Vučelić i Miloš Vazura, istakli su posle 158. Večitog derbija da su arbitri presudili utakmicu i ironično su čestitali sudijama na osvajanju boda u Humskoj.

- Prvo hoću da ćestitam igračima Partizana i Bati Mirkoviću na sjajnoj utakmici. Za golove našeg rivala nije bio zaslužen neko od igrača Zvezde, nego neko drugi. Sudija prvo ne priznaje gol, zatim priznaje gol. Partizan je igrao sjajno, superiorno! Dominirali su, pobedili smo našeg rivala u svim segmentima igre, a rezultat govori nešto suprotno - rekao je Milorad Vučelić posle meča za klupsku televiziju.

I generalni direktor Miloš Vazura bio je ogorčen na sudiju Nenada Đokića, koji je procenio da je lopta kod šuta Boaćija prešla gol liniju i priznao je gol.

- Čestitam stručnom štabu i šefu i igračim na velikoj borbi. Što se nas tiče mi smo pobedili. Nažalost, od kako je uveden sistem da se dele bodovi, ko pobedi derbi osvaja titulu. Danas su odredili ko će uzeti titulu. Taj treći sudija, čovek je očigledno došao da pokrade Partizan.

- Na snimku se videlo da gol nije postojao. Po statistici Zvezda nije imala šut na okvir gola, došle su sudije da odluče derbi. Partizan je bio dominantan, ali Zvezda je imala pored svojih 11 igrača i 12. igrača u sudiji. Sve čestitke sudijama što su izvukli bod sa JNA! Te njihove greške će biti nagrađene, biće unapređeni umesto da budu kažnjeni.

VIDEO: Pogledajte sporni gol Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tišljer 036

    24. septembar 2018 | 05:13

    Hvala bogu ovi pošteni pametni i načitani će da ostanu u partizan .... i naravno Ilijev... ma nema zime za nas

  • N. J.

    24. septembar 2018 | 03:08

    Ovi su teška lakrdija.. To što vam igrači nisu dobili kartone posle grubih i na mernih startova u prvom poluvremenu kada su krenule dve Zvezdine kontre, ništa? A lopta uđe pola metra u vaš gol i sad je sudija namerno oštetio partizai

  • MilanT

    24. septembar 2018 | 01:25

    I Delije i Grobari! Videli ste vi ovog Pantica i Vucelica??? Jel po vama ovo normalno ponasanje? ?? Ti pokreti,prica njih dvojice???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA