Projektili utišali "Bombonjeru", Riveru trijumf u Supeklasiku! (VIDEO)

Ekipa Marsela Galjarda nastavila dugi niz nepobedivosti u prvenstvu

  • 0

Superklasiko je opravdao očekivanja, "Bombonjera" je bukvalno "ključala" tokom najvećeg južnoameričkog derbija između Boke i Rivera, u kojem su gosti odneli pobedu od 2:0 u šestom kolu argentinskog šampionata.

Aktivniji pristup na polovini rivala u prvih desetak minuta gosti su materijalizovali vodećim golom preko Gonzala "Pitija" Martineza.

Nije to bio "običan" gol, prava majstorija je u pitanju, volejčina koja je, na čas, ugasila "vatru" na tribinama kultnog stadiona.

Sjajan je posao odradio kompletan vezni red i navala Rivera, presingom su naterali igrače Boke na grešku, a onda je Martinez, pošto mu je lopta padala, savršeno uhvatio volej i poslao loptu u dalji ugao, za delirijum igrača i klupe gostiju.

Briljirao je na golu Rivera reprezentativac Argentine Franko Armani, uspeo je da sačuva "minimalac" svog tima u trenucima najveće ofanzive Boke, a njegovi saigrači su se nešto kasnije pobrinuli da "ceo plen" ode na "Monumental".

U međuvremenu je Galjardo sa klupe uveo Ignasija Skoka umesto Lukasa Prata, a ovaj, pet minuta pošto je kročio na teren, duplirao vođstvo Rivera na asistenciju Rafaela Santosa Bore. I to kako!

Bio je to još jedan efektan gol, razoran udarac u rašlje, za potpuni muk na tribinama, posle čega je postalo jasno da Boki nema spasa ovog puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA