Neviđen potez u Humskoj: Partizan svojim fudbalerima isplatio premije za pobedu u derbiju!

Čelnici kluba smatraju da su igrači ispinili zacrtano, a da je viša sila uticala na rezultat, pa su igrači nagrađeni za trud i zalaganje na 158. večitom derbiju

  • 25

Iako su remizirali sa najvećim rivalom u 158. večitom derbiju, posle sporne odluke i priznatog gola sudije iza gola Nenada Đokića i glavnog arbitra Danila Grujića, u Partizanu smatraju da je ekipa žestoko oštećena i da je zaslužila pobedu, pa su prvotimci nagrađeni, saznaje Telegraf!

Fudbalerima crno-belih su obećane premije pre utakmice sa Crvenom zvezdom, kako bi bili motivisani da daju maksimum na terenu i ostvare pobedu, ali kako je diskutabilni detalj iz 73. minuta pokvario slavlje, delovalo je da od nagrade neće biti ništa.

Ipak, čelnici Partizana su dan nakon derbija održali sastanak u jutarnjim časovima i odlučili da, posle svega što se desilo, a prezadovoljni izdanjem fudbalera i vođenjem utakmice od strane Zorana Mirkovića, smtarajući ih moralnim pobednicima, isplate obećane premije igračima i tako ih nagrade za veliki trud i odlično izdanje tokom svih 90 minuta derbija.

VIDEO: Vladimir Stojković: Sutra se odričem srpskog pasoša

VIDEO: Stojković poručio posle derbija: Ne može se protiv više sile

VIDEO: Brutalna tuča na derbiju! Delije se tukle sa Rusima pred igračima Zvezde!

VIDEO: Pogledajte reakciju Stojkovića kada su mu redari pokazali gol tokom derbija

VIDEO: Borjan slavi sa Delijama posle gola Zvezde

VIDEO: Grobari gađali sudije uz uzvike "Lopovi, lopovi"

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ds

    24. septembar 2018 | 12:21

    Visa sila? Pa svako moze tako da izvadi loptu i kaze nije gol... Gol je cist.. Al nema sta , to se zove KOMPLEKS... I napred Zvezdo tebe volim jaaaa....

  • Ilic

    24. septembar 2018 | 12:53

    Hhaha pa ovi su hit!

  • sims

    24. septembar 2018 | 12:49

    Bolje bi bilo zaostale plate da im isplate,a ne kao neku premijicu da bi ih Motivisali,a sto se tice Gola nebitno bio ili ne Partizan je morao do tog trenutka da vodi 3-0 nebi bilo potrebe za Analizama!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA