≫ 

Zdjelar najavljuje paklenu borbu za titulu do kraja: Znali smo šta će da rade i uspeli smo da ih neutrališemo!

Vezista crno-belih istakao da će do kraja prvenstva njegov tim ići na pobedu

  • 10
Saša Zdjelar, El Fardu Ben

Foto: Marko Jovanović

Saša Zdjelar je za klupski sajt Partizana izneo svoje utiske sa 158. Večitog derbija i istakao žel što crno-beli nisu iskoristili veliki broj prilika da ranije reše meč.

- Utakmicu smo stvarno dobro pripremili. Znali smo sve šta oni rade i uspeli smo da neutrališemo upravo te njihove kvalitete. Imali smo toliko prilika da rešimo utakmicu ranije, ali kao da lopta prosto nije htela u mrežu.

On je zahvalio na komplimentima koje je dobio od strane navijača i zadovoljan je što je baš na derbiju pružio najbolju partiju u dresu Partizana ove sezone.

- Naravno da mi je drago da ljudi cene i poštuju ono što radim. Zaista sam mnogo truda i rada uložio od početka prvenstva. Bilo je tu dobrih i loših mečeva, ali mi je drago što je jedna dobra partija došla u najboljem trenutku.

Naglasio je da je bilo teško da se sačuva od drugog žutog kartona 50 minuta.

- Da budem iskren, nije bilo ni malo lako. Trebalo je izdržati 50 minuta, mnogo duela i faulova, ali sam uspeo da se iskontrolišem i završim utakmicu na terenu.

Zdjelar je za kraj poručio i da će Partizan nastaviti da igra kao na derbiju na svakoj narednoj utakmici, a posebno je za partiju u derbiju pohvalio Marka Jankovića.

- Ima još puno da se igra, a mi ćemo se boriti i svaku utakmicu ići na pobedu, kako bismo osvojili titulu na kraju prvenstva. Svi saigrači su bili sjajni, a ako moram nekog da izdvojim onda ću reći da je Marko Janković bio izvanredan i najbolji na terenu.

VIDEO: Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

VIDEO: Vladimir Stojković: Sutra se odričem srpskog pasoša

VIDEO: Stojković poručio posle derbija: Ne može se protiv više sile

VIDEO: Brutalna tuča na derbiju! Delije se tukle sa Rusima pred igračima Zvezde!

Večeras se igra i veliki derbi Istanbula. Ni Fenerbahče ni Bešiktaš nisu počeli sezonu kako se očekivalo, pa to donosi još veću tenziju. Kec na Fener je 2,65, dvojka 2,70, a iks 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Bešiktaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip91

    24. septembar 2018 | 15:58

    Najgori igrac sinoc na derbiju iz obadva tima 100 faulova napravio uzas.Zvezdas sam partizan je bio bolji zasluzio je da pobijedi ali jbg nisu iskoristili sanse i vratilo se(a gol je bio)i neka je bas onako kako se vratilo jer nikad necemo zaboraviti 5 godina torture nad nama 5 godina takvog lopovluka da je svakog pravog navijaca bilo sramota takvog partizana.SAMO NAPRED ZVEZDO!

  • Darko

    24. septembar 2018 | 14:38

    Vi posle Kolubare kiksirate bar dva meca do polusezone jer pre zvezde ste jedva pobedjivali

  • ⭐⭐⭐

    24. septembar 2018 | 16:13

    Već sledeće kolo će Partizan da kiksne...i o čemu on govori? 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA