≫ 

Izvukli smo pouke iz derbija, spremni smo za Napredak: Simić priželjkuje nova 3 boda za Zvezdu!

Crvena zvezda u sredu igra zaustali meč sa Napretkom iz Kruševca

  • 10

Fudbaleri Crvene zvezde, posle remija u derbija sa Partizanom, 1:1, pripremaju se za odloženi meč petog kola Superlige Srbije protiv ekipe Napretka u Kruševcu. Utakmica je na programu ove srede, 26. septembra, od 18:30 časova.

>>> Pet najupečatljivijih stvari sa 158. derbija: Kako je Zvezda potcenila 11 Batinih pitbulova i zašto Partizan nema snage za ceo meč?

O sledećem meču i teškom gostovanju, brzonogi fudbaler crveno-belih Veljko Simić kaže da je najvažnije dobro otvoriti utakmicu.

- Napredak je nezgodna i kvalitetna ekipa, predvođena dobrim trenerom. Svesni smo toga i bićemo sto posto spremni za utakmicu. Znamo da je gostovanje u Kruševcu uvek neugodno tako da temeljno analiziramo njihovu igru, poštujemo ih kao i svakog protivnika i maksimalno se pripremamo za utakmicu.

- Tri boda su nam prioritet, teško je predvideti kako će se razvijati situacija na terenu, ali uveren sam da ako otvorimo utakmicu kako treba neće biti problema. Obaveza nam je da nastavimo niz bez poraza – rekao je Simić.

Brzonogi fudbaler u meču sa Trnavom; Foto: Marko Jovanović

Zvezda je sa 22 osvojena boda nalazi se na prvom mestu na tabeli Superlige Srbije.

- Svi u timu pristupamo svakoj utakmici podjednako ozbiljno. Znamo da nam je prvenstvo prioritet, prvenstvo nam daje mogućnost da igramo u Evropi, da se iznova borimo za Ligu šampiona što je san svakog zvezdaša, tako da ne smemo da zapostavimo domaći šampionat.

Od kada se vratio u redove crveno-belih u javnosti ne izostaju pohvale na račun igre Veljka Simića.

- Mnogo mi znači svaka lepa reč o mojoj igri od strane navijača, znači mi ukoliko vide da unosim neku novu energiju u ekipu. Trudiću se da budem još bolji i da doprinosim dobrim rezultatima ekipe.

- Sa kojim god saigračem da se nađem na terenu dobro se slažemo, svi smo izuzetno dobri rpijatelji i van terena i to nam mnogo pomaže da odlično funkcionišemo na terenu . Verujem da ćemo kako vreme odmiče bii sve bolji i bolji.

VIDEO: Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

Zvezdin krilni napadač osvrnuo se i na 158. večiti derbi.

- Ostavili smo prethodnu utakmicu iza sebe. Nema potrebe za lošim raspoloženjem, niti bilo čim sličnim. Svesni smo da nismo dobro ušli u meč, nismo imali fokus na nivou na kome treba da bude na svakoj utakmici koju igra Crvena zvezda. Izvukli smo pouke i sada smo fokusirani na veoma važnu utakmicu koja sledi protiv Napretka. Moramo da osvojimo nova tri boda i da ostvarimo maksimalan učinak do reprezentativne pauze. Svi igrači su potpuno spremni, i fizički i psihički. Nema dileme da će ko god da izađe na teren dati sve od sebe da donese Zvezdi pobedu – zaključio je Simić.

VIDEO: Spiker proglasio gol, Borjan ipak spasio Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Munze

    24. septembar 2018 | 19:49

    Ne brini....Ako zagusti svirace se penal na centar.Ako bude trebalo bice tri kornera penal.Ako predje aut liniju bice gol...Ne brini

  • Cure

    24. septembar 2018 | 21:01

    Da se odmori Stojković očajan je bio na derbiju i Causic i Kafu čak i Rodic Gde je Ebisilio Srnic Jovancica obaveznoo

  • BILI🇷🇸⚫⚪🥇

    24. septembar 2018 | 20:43

    Vi ove postene timove koji se bore kao LAVOVI kao sto su PARTIZAN I NAPREDAK PA DO NEKLE I VOJVODINA ne mozete da dobijete ako vam ne dosude neki penal ili neki crveni.Pa onda mozete i sa drugom postavom da igrate. Ako smijete izadji te sa DRUGIM TIMOM protiv NAPRETKA.JUNACINE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA