≫ 

Sudijski ekspert FSS analizirao derbi: Verujem Đokiću da je bio gol za Zvezdu, a penal nad Boaćijem nije postojao (VIDEO)

Milovan Radaković je bio gost u ''Pregledu kola'' na Tv Arena Sport

  • 40

Posle spornih odluka u 158. večitom derbiju između Partizana i Crvene zvezde, kada se povela velika polemika da li je gol Ričmonda Boaćija regularan, svi su s nestrpljenjem čekali emisiju ''Pregled kola'' na TV Arena Sport!

Naravno, zbog činjenice da je gost ispred Sudijske komisije bio Milovan Radaković koji je komentarisao dve sporne situacije - da li je bio gol i da li je bio penal za Zvezdu u tom 73. minutu?

>>> Bambi Tošić: Bio sam odmah iza Stojkovića! Evidentno je da je lopta ušla, ali...

- Kao i svi ostali koji su pričali na ovu temu, sa sigurnošću ne mogu da kažem da li je pogodak bio ili nije. I da gledamo 100 puta, opet ne možemo da budemo 100 odsto sigurni. Ipak, ovo je bio timski rad. Grujić iz ove pozicije ne može da vidi da li je lopta cela prešla liniju. Tu imamo dodatnog sudiju Nenada Đokića koji je u Mažićevom timu na poziciji dodatnog sudije. Ima veliko iskustvo i sugerisao je Grujiću da je lopta prešla cela liniju. Bio je dosta dobro postavljen. Možda još samo pola metra levo da je bio, to bi bila najbolja situacija - rekao je Radaković za Arenu Sport i nastavio:

Trenutak kada Boaći postiže gol Foto: Marko Jovanović

- Verujem Đokiću, zašto mu ne bih verovao. A ovako sada da nagađamo pomoću snimka... ne možemo.

Nadovezao se Radaković i na detalj pre gola koji su sa Marakane okarakterisali kao prekršaj za penal.

- Ovde ima povlačenja, ali ima i obostranog povlačenja. Nije bilo elemenata za kazneni udarac i bila je to ispravna oduka sudije.

Kompletnu izjavu možete videti u videu na početku teksta, a u nastavku još jednom pogledajte sporni gol Boaćija iz nekoliko uglova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Миздонгард

    24. septembar 2018 | 23:17

    Ма контра фаул је био.И није био гол,и Мустафа је у праву и партизаи је био европски и Звезда је државни пројекат и Тереза је ......и све.Једино што је тачно је да је Звезда опет шампион.

  • Ja...RS

    24. septembar 2018 | 23:22

    Krivo mi je samo sto vas je Zvezda podcijenila pa vas nisu poderali da ne kmecite vise !

  • MilojiCA

    24. septembar 2018 | 23:03

    Jle moze taj "expert" da nam kaze, gde je ovde "obostrano povlacenje " ??????? Ovde se vidi samo kako Markovic drzi Boacija !!! Drugo, ovo je preslikana situacija kada Milenkovic drzi Boacija u finalu kupa da ne da gol, a sudija ostao nem....a posle se biju u grudi kada sudija Brih ne sudi penal nad Mitrovicem.....e BRUKE jedne......i gol i penal su cisti....ali FSS= NK PARTIZAN !!! Kokeza ne sme ni da dodje na marakanu.......to je taj presednik fss....obojen crno belo....igrmao protiv svih kao i uvek...zato i igramo LS !!! TACKA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA