≫ 

Ronaldo iskulirao dodelu nagrada za FIFA igrača godine, a ovoga puta imao je "opravdanje"!

Portugalac ostao kratkih rukava i u Londonu

  • 9

Jedan od nahjboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo nije se pojavio na svečanoj ceremoniji u Londonu na dodeli nagrada za FIFA igrača godine.

Ronaldo je bio u konkurenciji sa Mohamedom Salahom i Lukom Modrićem.

>>> Modrić ušao u istoriju svetskog fudbala: Čak ni Ronaldu 1998. ovo nije pošlo za nogom!

Zanimljivo je da je Portugalac postupio identično baš kao što je uradio i na dodeli nagrade za najboljeg igrača Evrope, a njegov izostanak odmah je većini ukazao da će priznanje ponovo otići u ruke Hrvata Luke Modrića, što se i dogovdilo. 

Ipak, u odbranu Ronalda, logično, stali su italijanski mediji koji tvrde da tridesettrogodišnji fudbaler nije mogao da dođe u London kako bi se što bolje pripremio za meč koji Juventus u sredu igra sa Frosinoneom u okviru Serije A.

Sa druge strane, Modrić je od strane FIFA proglašen za najboljeg igrača na planeti, pa je tako objedinio sve tri individualna priznanja u godini i postao prvi fudbaler u istoriji kom je to poštlo za nogom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panter

    25. septembar 2018 | 08:45

    Cista prevara! Grizman je neopravdano izostao u izboru ,a osvojio je Ligu Evrope sa Atletikom i Svetsko Prvenstvo sa Francuskom i uticao direktno ili indirektno na 80% golova svoje. reprezentacije.

  • Niko

    25. septembar 2018 | 08:53

    Modric jeste dobar ali nikako najbolji

  • viktor

    25. septembar 2018 | 08:35

    Izbor je cisto politicki. Pametni su Ronaldo i Mesi sto nisu dosli. Luka je postigao samo po jedan gol u LS i La ligi. Sramotan izbor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA