≫ 

Milojević stao u zaštitu igrača posle derbija: Ja sam odgovoran za sve, Kafu će proraditi! (VIDEO)

Trener crveno-belih istakao je da je "arhivirao" derbi i da se ekipa okreće duelu protiv Napretka iz Kruševca

  • 19

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova odgovornost najveća za lošu igru u derbiju, ali da je duel sa večitim rivalom Partizanom "arhiviran" i da je ekipa fokusirana na zaostali meč protiv Napretka u Kruševcu.

- Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac, ekipi koja nam je rezultatski napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim, što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica - rekao je Milojević je na konferenciji za medije.

On se još jednom osvrnuo na remi 1:1 u 158. večitom derbiju i na prethodne evropske izazove.

Zabrinutost Milojevića na derbiju; Foto: Marko Jovanović

- Stvarno imam poverenje u ove igrače, to je bila jedna utakmica u kojoj ništa nije "štimalo", ja snosim najveću odgovornost i ne bežim od toga. Probaćemo da ispravimo sve greške. Zabrinutost uvek postoji i kad imamo dobre rezultate i kad igramo dobro. Uvek hoćemo ono što je dobro da još poboljšamo, a loše da popravimo. Stavili smo tačku na duel sa Partizanom. Idemo dalje, desila se takva utakmica. Čeka nas novi izazov i utakmica u Kruševcu biće skroz drugačija, a teško je porediti Napoli i Salcburg sa drugim mečevima jer nemaju mnogo toga zajedničkog.

Milojević se dotakao i igračkog kadra, odnosno problema sa povredama i mogućim rotacijama u timu, ali je poručio i da ima poverenja da će Kafu uskoro proraditi.

Najskuplji igrač Zvezde Kafu potpuno podbacio na derbiju; Foto: Marko Jovanović

- Imamo problema, ali videćemo još na koga ću moći da računam. Vujadin Savić je nastavio sa terapijom, Nikolu Stojiljkovića očekujemo vrlo brzo sa nama, a i ostali imaju određene probleme. Što se tiče novajlija, to su igrači koji mogu dosta toga pruže, u to sam ubeđen i nemam nikakvu dilemu. Želimo da se što pre integrišu. Imam poverenje i u Kafua, niko od njih nije zaboravio fudbal, možda njemu samo treba malo više vremena da se uklopi, ali strpljiv sam i kroz rad se sve prevazilazi - istakao je Milojević.

Novinari ispak nisu odustali od pitanja ko snosi krivicu za derbi, ali je on još jednom zaštitio svoje igrače i blago je povisio ton i odlučno poručio:

- Znači nisu igrači, ja sam najveći krivac, ja sam pogrešio u svemu. Te igrače ja stavljam, ja ih menjam, preuzimam potpunu odgovornost - ponovo je istakao Milojević.

Odložena utakmica 5. kola Superlige između Napretka i Crvene zvezde igra se sutra od 18.30 sati u Kruševcu.

Liga kup je takmičenje koje često servira iznenađenja, ali je teško poverovati da Derbi može da pobedi na Old Trafordu. Ali mogao bi da da gol, a kvota na 1&GG je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Derbi.

Herta blista na staru Bundeslige, a i Verder je bez poraza, pa nas čeka sjajan meč na Vezeru. Kvota na keca je 2,20, a na duplu šansu X2 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Herta.

Fiorentina je prijatno iznenađenje u Seriji A, a naš Nikola Milenković blista! Viola večeras ide na noge Interu, a kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

Ima Atletiko problema na početku Primere, a ceh bi mogla da plati mnogo slabija Ueska. Kvota na keca uz ukupno dva do četiri gola (1&2-4) je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Ueska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    25. septembar 2018 | 14:24

    Imas moj naklon do poda,Ali moras da povedes racuna o pojedinim igracima I njihovom zalaganju na terenu .Na derbiju smo bili rastimovana banda,a pojedinci nisu znali ni sta ni kako,bez ideje I nemotivisani.Zameram ti igru sa jednim napadacem I probaj makar na jednoj utakmici,Pavkova I Boacija u paru Ili Stoiljkovica,jer napad je najbolja odbrana!.......Zvezdo zgazi ih sve!

  • Marko

    25. septembar 2018 | 16:34

    Mijevic je trebao izvesti komplet drugu postavu ili B tim, iz razloga sto su zeljni dokazivanja a ne ovako! Garantujem da bi Simic-Embisilio-Srnic i Pavkov odigrali mnogo bolje od Causic-Ben-Kafu i Boaci.

  • vlada

    25. septembar 2018 | 15:04

    Gospodin . svaka cast Miloje naklon do zemlje .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA