≫ 

Mirković priključio defanzivca prvom timu Partizana (FOTO)

Mladi defanzivac, koji je nedavno potpisao profesionalni ugovor, radiće tokom nedelje pod nadzorom Bate Mirkovića, dok će vikendom igrati mečeve sa vršnjacima

  • 3
Zoran Bata Mirković Foto: Marko Jovanović

Partizan je sredinom septembra parafirao saradnju sa devetoricom momaka iz svoje Omladinske škole, od kojih su četiri fudbalera obavezana profesionalnim ugovorima, a petorica mlađih momaka stipendijskim.

Da crno-beli zaista računaju na svoje igrače iz škole svedoči i primer Strahinje Pavlovića, koji je pre nekoliko dana već prekomandovan u prvi tim i radiće pod palicom trenera Zorana Bate Mirkovića.

Telegraf je već pisao o većini fudbalera crno-belih, koji su rođeni 2001. godine, a mentor im je bivši fudbaler i pomoćnik u nekadašnjem stručnom štabu Ivana Tomića – Dražen Bolić, pa i o pomenutom Pavloviću.

Defanzivac Partizana Strahinja Pavlović Foto: partizan.rs

Reč je o centralnom defanzivcu, modernih karakteristika, koji će u seniorskoj selekciji Partizana sticati neophodno iskustvo, dok će tokom vikenda igrati mečeve sa svojim vršnjacima u Omladinskoj ligi Srbije, kako bi održao takmičarski ritam.

Planirao je da Pavlović bude uvršten i na spisak prvog tima za zimske pripreme, a slično verovatno očekuje i napadača Nikolu Štulića, koji je takođe trenutno pod nadzorom trenera Dražena Bolića, jer, iako još nije priključen prvom timu, Partizan veoma ozbiljno računa na njega.

(Z. I. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale Jlo

    25. septembar 2018 | 14:55

    Hajd ok...ali ljudi Partizan ima 20def. fudbalera i 4 ofanzivna...vise golmana nego pravih spiceva!

  • Vosa

    26. septembar 2018 | 22:01

    Mali (od 190cm) je zestok. Novi Vidic!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA