≫ 

Lupio, pa ostao živ: Hit odgovor Bate Mirkovića na izjavu Stojkovića posle večitog derbija (VIDEO)

Trener Partizana istakao je i da još nije uveren da li je lopta na derbiju kod gola Zvezde prešla gol-liniju ili ne

  • 18

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković je na konferenciji pred Kup utakmicu protiv Kolubare (sreda, 15 časova, Arena Sport) pričao o utiscima sa 158. Večitog derbija.

Posebno se osvrnuo na izjavu Vladimira Stojkovića, koju je dao u afektu odmah p0 završetku meča i istakao da čoveka ne treba "razapinjati na krst", jer se izvinio i shvatio je da je pogrešio.

- Mislim da ne postoji čovek na svetu koji nije nekad izgovorio nešto posle čega se kajao. Kako kaže naš narod "Lupio i ostao živ". Izvinio se čovek, ne treba mu sada drati kožu ili ne znam šta. Čovek je rekao da je pogrešio i tu treba staviti tačku. Meni kao treneru to pokazuje samo koliko su moji igrači želeli pobedu. Oni iz nekog naboja i žara što smo primili gol, ako smo ga primili, reagovali tako kako su reagovali. Ne bih ga sada razapinjao na krst - poručio je Mirković.

Zoran Mirković tokom Večitog derbija; Foto: Marko Jovanović

Nezaobilazna tema bila je i gol Ričmonda Boaćija, da li je lopta prešla gol-liniju ili ne.

- Nijedan snimak me nije uverio ni da jeste ni da nije, svi su iz nekih nepovoljnih uglova, tako da ne bih polemisao i ne bih se mnogo vraćao na to. To je zatvorena knjiga. Ne treba više pričati o derbiju, idemo dalje, imamo meč protiv Kolubare, sve neka ide svojim tokom - rekao je trener Partizana.

Osvrnuo se Mirković, logično, i na narednog rivala u Kupu - Kolubaru!

- Još se cestito nisu slegle strasti pole derbija, a već imamo narednu obavezu. Nema popravnog, Kolubara je sastavljena od mladih i od prekaljenih igrača, koji su igrali Superligu i u inostranstvu. Imaju ambicije da se vrate u Drugu ligu, dobru infrastrukturu, teren je u odličnom stanju, nova tribina je sagrađena i očekujem odličan meč - jasan je Mirković.

Podsetite se i šta je Stojković u afektu rekao posle Večitog derbija:

Liga kup je takmičenje koje često servira iznenađenja, ali je teško poverovati da Derbi može da pobedi na Old Trafordu. Ali mogao bi da da gol, a kvota na 1&GG je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Derbi.

Herta blista na staru Bundeslige, a i Verder je bez poraza, pa nas čeka sjajan meč na Vezeru. Kvota na keca je 2,20, a na duplu šansu X2 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Verder - Herta.

Fiorentina je prijatno iznenađenje u Seriji A, a naš Nikola Milenković blista! Viola večeras ide na noge Interu, a kvota da neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,16. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Fiorentina.

Ima Atletiko problema na početku Primere, a ceh bi mogla da plati mnogo slabija Ueska. Kvota na keca uz ukupno dva do četiri gola (1&2-4) je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Ueska.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA