≫ 

Aukcija Zvezdinih dresova iz LŠ se bliži kraju, za jedan se navijači najviše bore!

Savićev dres ''beži'' 100.000 od najbližeg pratioca

  • 1

Humanitarna akcija ''Fondacije Delije'', u kojoj su učešće uzeli i fudbaleri Crvene zvezde, polako se bliži kraju i trajaće još samo do večeras -  18.30 minuta!

Sasvim dovoljno vremena za sve navijače koji žele da se domognu dresova Zvezdinih igrača koje su nosili na meču Lige šampiona protiv Napolija.

>>> Zvezda je u derbiju „spuštena na zemlju“ i biće zanimljivo videti kako će reagovati igrači crveno-belih koji danas igraju s Napretkom zaostali meč Superlige. Kvota na dvojku je 1,40, a na duplu šansu 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

Podsetimo, igrači Zvezde ustupili su dresove  na aukciji koja je izazvala veliko interesovanje navijača.

Detalj sa meča Zvezda - Napoli Foto: Marko Jovanović

Pre četiri dana najviše ponuda bilo je za dres kapitena Vujadina Savića, koji je tada imao cenu od 76.010 dinara. Zanimljivo, istu vrednost je imao i dres Ričmonda Boaćija, ali se razlika drastično povećala u međuvremenu. Čak za 100.000.

Za Savićev dres je ubedljivo najviše ponuđeno (180.009), a iza njega slede ponude za dresove Milana Borjana (100.009) i pomenutog Boaćija (80.010).

Na ovom linku možete pogledati cene za sve dresove, ali i učestvovati u humanitarnoj aukciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA