≫ 

Vučelić odgovorio Zvezdi: ''Partizanov vesnik'' nije glasilo Partizana, sramotne izjave Mrkele!

Prvi čovek crno-belih komentarisao ranije izjave sa Marakane

  • 10

Vučelić u loži stadiona Partizana Foto: Marko Jovanović

Osim u ''Partizanovom vesniku'', odmah posle večitog derbija, predsednik Partizana Milorad Vučelić nije se oglašavao u javnosti vezano za sve što se dešavalo na prethodnom 158. duelu crno-belih i Crvene zvezde.

U razgovoru za Večernje novosti, Vučelić je odgovorio na saopštenje predsednika Zvezde Svetozara Mijailovića.

>>> Partizan bi u Kupu protiv Kolubare trebalo da ima lak posao, a kvota na Duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom delu) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolubara - Partizan.

- Ništa Partizan ne spinuje. Naveden je primer ''Partizanovog vesnika'', a svi smo svedoci, ne spinovanja, nego stampeda protiv Partizana. To je najotvorenija moguća propaganda koja se nastavlja i posle derbija. ''Partizanov vesnik'' nije glasilo Partizana, već privatna varijanta slobode medija o kojoj se govori - rekao je Vučelić i nastavio:

- Cilj svega ovoga je da se prikrije apsolutna dominacija Partizana u derbiju i da je Zvezda potučena do nogu u svim elementima fudbalske igre. Svega ovoga ne bi bilo da nije bilo onog gola iz auta u 153. večitom derbiju. Možda bi ovaj gol sada bio manje sporan.

Dotakao se Vučelić i izjave sportskog direktora crveno-belih Mitra Mrkele. Podsetimo, Mrkela je odmah posle derbija prokomentarisao izjavu Vladimira Stojkovića i istakao da je ''takvo ponašanje za lečenje''.

- Mrkelina izjava je sramotna. Niko se nije ogradio od toga. Ukazivanje da je neko umobolan,d a ide kod psihijatra, na terapiju, otvarati mu karton je zaista...Možda on ima takvo iskustvo, pa to predlaže - istakao je prvi čovek crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nije nego...

    26. septembar 2018 | 10:21

    Ja nisam čuo nijednog zvaničnika, igrača, trenera ili simpatizera Crvene Zvezde da je rekao da Partizan nije bio bolji i da nije zaslužio pobedu. Isto važi i za medije, ima li neko glasilo koje je javilo ili napisalo da su rivali bili bar egal? NEMA! Toliko o prikrivanju dominacije! Vi, čelnici Partizana želite da prikrijete činjenicu da NESRETNO izgubljena 2 boda nisu faktor koji utiče na titulu, da ekipa od početka sezone igra metiljavo, da ste prelazni rok odradili "MAESTRALNO", da VAS VAŠI navijači na VAŠEM STADIONU sve zajedno teraju iz kluba. Vama gori... Zato se i ponašate kao horda... Јоš jednom čestitke na odličnoj utakmici, ponajviše svim normalnim partizanovcima!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. septembar 2018 | 08:27

    Зашто су променили изворни,прави назив листа? Аутентичан назив је из њихове матице, "партизанов вЈесник"

  • Rade

    26. septembar 2018 | 09:20

    Au, sta izjavi ovaj covek i ostade ziv: "Partizanov vesnik" nije Partizanov, pa zasto se onda zove Partizanov? To mu dodje kao kad moja baba kaze "nije vrat nego sija" a komsiji hajde da slomimo vrat jer to nije vrat, nego sija!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA