≫ 

Zvezda i Partizan ponovo na terenu: Milojević bez Marina, Boaćija i Rodića, Mirković menja skoro ceo tim!

Večiti igraju protiv Napretka i Kolubare

  • 1
FK Partizan - FK Crvena zvezda

Foto: Marko Jovanović

Iako su u javnosti rekli da su nedeljni međusobni duel arhivirali, nema sumnje da je fudbalerima Crvene zvezde i Partizana još u glavama 158. večiti derbi!

Zvezdi - jer su odigrali utakmicu za svaku kritiku, Partizanu - jer i dalje ne znaju da li je lopta posle udarca Ričmonda Boaćija prešla gol liniju.

>>> Zvezda je u derbiju „spuštena na zemlju“ i biće zanimljivo videti kako će reagovati igrači crveno-belih koji danas igraju s Napretkom zaostali meč Superlige. Kvota na dvojku je 1,40, a na duplu šansu 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

Sa takvim ''raspoloženjem'' večiti će u sredu ponovo istrčati na teren.

Crveno-beli od 18.30 minuta igraju u Kruševcu zaostali meč 5. kola protiv Napretka, dok Partizan od 15.00 časova gostuje Kolubari u okviru 1/16 finala Kupa Srbije. Podsetimo, oba meča će prenositi TV Arena Sport na svom prvom programu.

Sastav Zvezde na večitom derbiju Foto: Marko Jovanović

- Posle derbija nemamo mnogo vremena jer već idemo u Kruševac ekipi koja nam je rezultatski napravila dosta problema prošle sezone. Poštujemo Napredak, uvek je imao stabilnost. Sačuvao je tim što znači da ima kontinuitet, pravio je dobre rezultate i može dosta da pokaže sa iskusnim trenerom kao što je Milorad Kosanović. Sigurno nas očekuje dobra i teška utakmica - rekao je Vladan Milojević u najavi utakmice.

Strateg Zvezde će za ovaj duel odmoriti nekolicinu igrača, dok su Vujadin Savić i Nikola Stojiljković povređeni.

Tako u Kruševcu neće biti Marka Marina, Ričmonda Boaćija, Nenada Krstičića i Milana Rodića, a u autobusu su sedišta ponovo ''zadužili'' Milan Jevtović, Dejan Meleg, Rašid Sumaila i Stefan Hajdin.

I Zoran Mirković, trener Partizana, će u Lazarevcu izvesti kombinovani sastav.

Zoran Mirković na večitom derbiju Foto: Marko Jovanović

U prvih 11 očekuju se golman Kljajić, Smiljanić, Kosović, Nikolić, Đerlek...

>>> Partizan bi u Kupu protiv Kolubare trebalo da ima lak posao, a kvota na Duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom delu) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolubara - Partizan.

- Još se cestito nisu slegle strasti pole derbija, a već imamo narednu obavezu. Nema popravnog, Kolubara je sastavljena od mladih i od prekaljenih igrača, koji su igrali Superligu i u inostranstvu. Imaju ambicije da se vrate u Drugu ligu, dobru infrastrukturu, teren je u odličnom stanju, nova tribina je sagrađena i očekujem odličan meč - jasan je bio Mirković.

Zanimljivo je i to da su ova dva kluba odigrala 10 prijateljskih utakmica. Kolubara je slavila na dva, i to protiv rezervnog sastava crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pitam se

    26. septembar 2018 | 13:25

    Zašto nije bilo doping kontrole posle derbija? Čisto da budemo načisto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA