≫ 

Stojković: Ne vređa me kada me zovu ''Mustafa'', jer poštujem muslimane! Za mene je brat brat, nebitno koje je vere (VIDEO)

iskusni čuvar mreže još jednom govorio o večitom derbiju i svemu što je doneo posle završetka

  • 39

Nakon što je u utorak veče gostovao u ''Amidži šou'', golman Partizana Vladimir Stojković pojavio se na televiziji Pink i u sredu ujutru.

Stojković je bio gost emisije ''Novo jutr0'', zajedno sa predsednikom crno-belih Miloradom Vučelićem.

>>> Partizan bi u Kupu protiv Kolubare trebalo da ima lak posao, a kvota na Duplu pobedu (pobeda i u prvom i u drugom delu) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kolubara - Partizan.

Stojković je ponovio ono što je rekao u utorak veče, ali je sada komentarisao to što ga nazivaju ''Mustafa''.

- Braneći za Srbiju izgubio sam četiri zuba, izgubio sam oca za vreme utakmice, izgubio sam majku dok sam igrao utakmicu za Parizan. Znam koliki sam Srbin i koliko se dajem. Svako ko me nazove „Mustafom“ kad vidim kako branim za Srbiju, teško mu je da izgovori „Mustafa“, u to sam siguran“. Mene to ne vređa, jer ja poštujem muslimane. Za mene je brat brat, nebitno koje je vere. Naša vera kaže da bi trebalo da poštujemo svakoga, svaku veru - rekao je Stojković.

Iskusni čuvar mreže je prokomentarisao i izjavu Mitra Mrkele upućenu njemu, odnosno poruku da je za posmatranje i lečenje.

- Ovo preživljavam od 2010, već sam i oguglao na takve i slične izjave. Mrkelu poštujem. Zameram mu na neki način, ali ga i razumem, jer verujem da je to rekao u afektu, siguran sam da ne misli tako. On je bio sportista, verujem da me razume. Da vas pitam: kad ste gledali utakmicu sa Švajcarskom, kako ste se osećali? Tako sam se ja sad osećao - rekao je Stojković i nastavio:

>>> Zvezda je u derbiju „spuštena na zemlju“ i biće zanimljivo videti kako će reagovati igrači crveno-belih koji danas igraju s Napretkom zaostali meč Superlige. Kvota na dvojku je 1,40, a na duplu šansu 1X 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

- Sudija koji nije dozvolio niko da mu priđe. Ja sam se sad kao sportista osetio povređenim, pogotovo što je moja ekipa izgubila dva boda. Na neki način sam učinio uslugu Zvezdi, jer se ne priča o dominaciji Partizana, nego o meni. Negde se tek provuklo da je Partizan bio bolji, a ja sam udarna tema.

VIDEO Stojković poručio posle derbija: Ne može se protiv više sile

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lionac

    26. septembar 2018 | 13:31

    Ne vredjamo te da si Musliman pametnjakovicu nego zato sto si "prodao veru za veceru" za novac si presao u najomrazeniji nama klub.

  • Cex

    26. septembar 2018 | 14:43

    Neki jednostavno zive za to da vredjaju druge. Ljudi moji to sto ga mrzite je vasa stvar,ali covek je srce dao za Srbiju,za razliku od nekih koji su se te iste Srbije odrekli zarad novca. Pogledajte te vama drage kosarkase ( znate dobro na koje ),koji su otisli u Ameriku i odmah zaboravili Srbiju i sve sto im je dala. To su oni vasi veliki zvezdasi koji dodju na da vas podrze kad god igrate po Evropi pa im aplaudirate,pa ste ponosni na njih. Vama ustvari smeta to sto covek igra za klub koji "mrzite". Bolje razmislite o igri u derbiju i o tome koliko ste bili zgazeni,a i o tome kako druge utakmice u ligi lako dobijate i o tome kako se treneri protivnika raduju sto su izgubili od vas. Postenjacine jedne!!!

  • Marko

    26. septembar 2018 | 13:22

    E muko moja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA