Grobari hteli da "lupe bananu" najboljem izvođaču auta u istoriji srpskog fudbala: Neverovatna scena u Lazarevcu! (VIDEO)

Svi znaju koliko je Ljubo Baranin opasan kada ubaci loptu sa strane u kazneni prostor, pa su navijači Partizana pokušali da ga sabotiraju

  • 2

Ljubo Baranin je dobro poznato fudbalsko ime samo zahvaljujući neverovatnom izvođenju auta, o kome su pisali čak i engleski mediji.

Uvek kada on izvede aut, pred protivničkim golom se stvori ozbiljnija šansa, a iz rukom baci loptu toliko daleko, kao da je to učinio nogom.

I Partizan je osetio problem kada je Baranin u završnici meča protiv Kolubare u Lazarevcu izvodio aut, ali su crno-beli ipak uspeli da prođu u osminu finala Kupa Srbije.

Nakon što je Kolubara smanjila rezultat na 2:1, Baranin je imao nekoliko opasnih ubacivanja iz auta, a čak su ga pet minuta pre kraja čekali da posle izvedenog auta sa desne strane dođe na potpuno drugu stranu terena i da odatle ponovo izvede aut.

Tom prilikom smo videli i neverovatnu scenu, jer je Baranin uhvatio zalet do tribine, gde su bili navijači Partizana. Jedan od Grobara je pokušao da mu "lupi bananu" pre nego što je igrač Kolubare izveo aut. Malo je falilo, ali nije uspeo da zakači loptu, pa je lopta poslata u srce kaznenog prostora, gde je ponovo bila gužva, ali je Partizan uspeo da sačuva gol.

VIDEO: Pogledajte kako je Partizan poveo protiv Kolubare

VIDEO: Ovako je Kolubara zatresla mrežu Partizana

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mulan

    26. septembar 2018 | 17:50

    "Grobar da mu lupi bananu"??? Stvarno ste neverovatni, i to je sve legalno...Zasto na pasnjaku protiv Zvezde nije bila doping kontrola?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA