≫ 

Lopovi, lopovi: Navijači Napretka grmeli na sudiju posle Borjanovig igranja rukom van kaznenog prostora! (VIDEO)

Tražili su Čarapani crveni karton za golmana Zvezde

  • 50

Crvena zvezda u Kruševcu igra zaostali meč 5. kola Superlige Srbije protv Napretka, a, baš kao i u derbiju sa Partizanom, napetost nije nedostajala ni u ovom susretu. 

>>> Evrogol Gobeljića u Kruševcu: Fudbaler Zvezde dao najlepši gol sezone! (VIDEO)

Tako su se domaći navijači u 49. minutu obrušili i na sudiju ovog meča. Posle akcije Kruševljana golman Zvezde Borjan je izleteo sa gola i van šesnaesterca "zakačio" loptu rukom, što nije dozvoljeno.

Zbog ove reakcije zaradio je žuti karton jer je arbitar procenio da u njegovoj reakciji "nije bilo namere". Kako su Čarapani tražili crveni karton, prava "grmljavina" sa tribina usled nezadovoljstva, usmerila se na račun sudije Zorana Širokog, što možete videti u videu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBAR spalio Đenku

    26. septembar 2018 | 20:14

    Ipak je Stojkoviceva izjava na mjestu.

  • Milan

    26. septembar 2018 | 22:21

    Ovo me podseća na 98-mu i kada je Obilić morao da osvoji prvenstvo.Ako ih ne pustiš ima da te nema :D Smejurija je ovo žestoka sa zvezdom sve se videlo na derbiju gde ih je pfc razbio na paramparcad ali sudija bez VAR tehnologije menja odluku na štetu pfc-a.Da li je bio gol ili nije da li je prešla celim obimom razmatra se i danas ali onda nije trebala da se menja odluka.Nema šta PFC oštećen i onaj derbi gde je lopta prešla pola metra u gol aut.HAOS

  • Partizan pa Bog

    26. septembar 2018 | 20:51

    Nema veze crvenkapa je drzavni projekat mogao je kanadjanin da skokne sa loptom do neke kafanice na cevape i pivce i nebi se desilo nista. Jadan je drzavni projekat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA