≫ 

Šokantan poraz Barse od "fenjeraša": Primili dva gola za minut, Mesi se hvatao za glavu, nije verovao šta ih je snašlo (VIDEO)

Leganes je došao do prve pobede u šampionatu i pobegao je sa dna tabele

  • 10

Barselona se nalazi u ozbiljnoj krizi! Posle šokantnog remija sa Đironom u prethodnom kolu na svom terenu, Katalonci su doživeli i prvi poraz u ovoj sezoni, a savladao ih je "fenjeraš" Leganes na svom terenu.

Iako je Barsa vodila sa 1:0 na poluvremenu posle sjajnog gola Filipa Kutinja u 12. minutu, u drugih 45 minuta videli smo šokantan preokret Leganesa, koji je u razmaku od minut došao do vođstva.

El Žar je u 52. minutu iskoristio sjajan centaršut Silve sa leve strane, nadvisio je defanzivca Barse, iako ne može da se pohvali visinom i zakucao je loptu u mrežu Ter Štegena.

Samo minut kasnije posle brze kontre Leganesa koja je usledila odmah nakon izgubljene lopte Barse, na semaforu je bilo 2:1, pošto je Oskar golom završio akciju.

Barselona je do kraja pokušala bar da izjednači, imala je šanse preko Rakitića i Kutinja, ali je odbrana Leganesa uspela da izdrži, pa je ova ekipa prvom pobedom u sezoni pobegla sa dna tabele.

Pogledajte golove i najbolje poteze:

Primera, 6. kolo:

Leganes - Barselona 2:1

(El Zar 52, Oskar 53 - Kutinjo 12)

Atletik Bilbao - Viljareal 0:3

(Fornals 65, Mori 80, Ekambi 89)

Sevilja - Real Madrid 22.00

Valensija - Selta 22.00

VIDEO: Pogledajte i kakav je bio gol kola u Srbiji!

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    26. septembar 2018 | 22:48

    Zabraniti kladionicama da budu sponzori klubo a pa ce mozda i biti predvidljivih rezultata. Ovako kriminal i "biznis" uzeli maha

  • Pedro

    26. septembar 2018 | 22:24

    Jezivo namestaju ovi spanci...evo i Real gubi 2:0....nebrojano mnogo puta se desilo da Real i Barsa kiksnu u istom kolu

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. septembar 2018 | 23:08

    Занимљиво је да велики најслабије играју против мањих клубова. Ето, тако исто и Звезда на лавору,као да је играла за кладионицу...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA