≫ 

Vučelić: Zvezdaš Vučić je uradio više od svih silnih partizanovaca!

Prvi čovek crno-belih govorio o rekonstrukciji stadiona i pomoći države

Gostujući na televiziji Pink u sredu, predsednik Partizana Milorad Vučelić otkrio je javnosti da crno-beli u martu počinju rekonstrukciju stadiona.

Plan je usvojen, obezbeđen je i novac i samo se još čekaju ostale dozvole.

- Nadam se da ćemo rekonstrukciju završiti tokom sledeće godine. Uveliko se izrađuje plan, a premeravaju se i prostorije. Iz državnog fonda bi trebalo da dobijemo investiciju veću od 10 miliona evra - rekao je Vučelić i nastavio:

>>> Izašle su kvote za gostovanje Zvezde u Parizu. PSŽ je, naravno, veliki favorit, a kvota da crveno-beli neće izgubiti (dupla šansa X2) je čak 7,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Pari Sen Žermen - Crvena zvezda.

- Sve je poteklo od inicijative predsednika Srbije Aleksandra Vučića. On je kao zvezdaš uradio više od svih silnih partizanovaca u ranijim vlastima i na ostalim funkcijama. Od njih nije bilo nikakve vajde.

Otkrio je Vučelić i šta će se to menjati u Humskoj.

- Oko stadiona ćemo napraviti novi oklop da izgleda moderno i evropski. Promenićemo travu, staviti grejaće ispod terena, napraviti nove nosače za reflektore, rekonstruisati svlačionice. Mislim da ćemo zadržati atletsku stazu - rekao je prvi čovek crno-belih.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    28. septembar 2018 | 00:01

    Cinjenica je da je Vucic puno toga uradio za partizan.

  • ana

    28. septembar 2018 | 00:00

    Sve pohvale za predsednikovo podjednako zalaganje za oba tima.

  • Danilo

    27. septembar 2018 | 09:17

    Vucic je pokazao da ne pravi razlike izmedju zvezde i partizana bezobzira sto je navijac zvezde,to je odlika velikih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA