≫ 

Čuli su se telefonom: Šta je to Bata Mirković rekao Terziću dan posle večitog derbija?

Direktor crveno-belih priznao da su se čuli u ponedeljak

  • 13

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde gosotvao je u četvrtak ujutru na televiziji Pink gde je govorio o 158. večitom derbiju!

Tom prilikom Terzić je otkrio i da se, dan posle derbija, čuo sa trenerom Partizana Zoranom Batom Mirkovićem.

- Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve jako teške i iscrpljujuće utakmice protiv Salcburga i Napolija. I fizički i emotivno. Jednostavno smo bili potrošeni. Meni je Bata Mirković i rekao: ''Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put,a  nama je to značilo sve.'' Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija - jasan je bio Terzić koji je dodao:

- Ali, i to govori i kvalitetu Zvezde. Kada odigramo ispod naših očekivanja, a Partizan se napne 300 odsto svojih mogućnosti, rezultat na kraju bude 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde.

Govorio je Terzić i o odnosima sa upravom crno-belih.

- Mi u Zvezdi cenimo Partizan i ko su Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela da nipodaštavaju klub kao što je Partizan. Mi stvarno želimo dobre odnose sa njima.  Ali, mi smo podigli lestvicu. Podigli smo klub na jedan viši nivo. Mi razmišljamo na meč sa PSŽ-om i nemamo vremena da se bavimo Partizanom. Želimo da i oni nastave našim putem i da bude ponovo onakav kakav žele navijači - jasan je Terzić.

VIDEO Mirković: Sporni gol je zatvorena knjiga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Реално говорећи

    27. septembar 2018 | 13:41

    То говори о квалитету Звезде, у све три наведене утакмице су били очајни, само је срећа била пресудни фактор.

  • Njan

    27. septembar 2018 | 15:42

    Bravo Terza,gospodski...Tako to rade pravi predsednici.Dosta vise,spustimo loptu,derbi bio prosao,bolji nije pobedio,desava se.Samo jako na PSG!

  • dragan pg

    27. septembar 2018 | 14:08

    Mi smo na taj nivo 15 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA