≫ 

Da li je izjava Koline o Zvezdinom golu u derbiju izmišljena?

Nijedan pisani trag ne postoji, a oglasio se i srpski novinar koji radi u Rimu

  • 8

Veliku prašinu u srpskim medijima podigla je navodna izjava legendarnog sudije Pjerluiđija Koline o golu koji je Ričmond Boaći dao na večitom derbiju.

Golu koji i dalje izazviva veliku polemiku i ne daje konačan odgovor na pitanje da li je lopta prešla gol liniju ili ne.

Kolina je navodno gostovao u italijanskoj radio emsiji ''Top gol'' u kojoj je rekao da je lopta prešla i da bi i on pokazao na centar. Većina srpskih medija, ali i onih u regionu, su preneli ovu vest, iako niko od njih nije imao trag ka pravom izvoru.

Pisani trag izjave ne postoji, kao ni onaj za pomenutu emisiju.

Prema rečima dopisnika ''Nedeljnika'' Željka Pantelića, koji u Italiji radi kao radio voditelj, pitanje je da li emisija uopšte i postoji.

- Možda emisija i postoji, ali nema nikakav uticaj i slušanost. Teško da bi Kolina tako nešto izjavio, tim pre što na radio stanicama ne pričaju čak ni o Premijer ligi, jer slabo koga interesuje, a kamoli o nekim drugim prvenstvima, pogotovo srpskom - rekao je Pantelić, inače voditelj na najslušanijoj sportskoj stanici u Rimu.

Inače, lavina je krenula nakon što se ova vest najpre pojavila u jednom manjem domaćem magazinu...

VIDEO: Sporni gol Crvene zvezde iz nekoliko uglova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drzavni projekat

    27. septembar 2018 | 16:09

    Jos jedna izmisljotina iz Terzine kuhinje

  • Krivi Stojko

    27. septembar 2018 | 18:18

    Gospodo iz Arena sporta sada znate gde treba postaviti kamere?!

  • abolirana uprava

    27. septembar 2018 | 16:07

    Narvno da Kolina nije ni pogledao taj snimak a znamo cija propagandna masinerija se sluzi lazima kako bi ubijedili narod o svom postenju o koeme najvise prica sud policija.Gola nije bilo i nema potrebe da se dizete na zadnje noge kad i slijepci viuide da je lopta u visini crte...neka vam je na cast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA