≫ 

MAŽIĆ SUDI DERBI U NIŠU: Najbolji srpski sudija delegiran za Radnički - Partizan

Najboljem srpskom i jednom od najboljih svetskih arbitara u duelu Radničkog i Partizana asistiraće stalni saradnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević

  • 17

Pitala se srpska javnost minulih dana gde je najbolji srpski sudija Milorad Mažić, zašto ga već duže vreme nema u Superligi, posebno u večitom derbiju, gde tradicionalno “leti perje”.

Izgleda da je taj mali pritisak javnosti na Sudijsku organizaciju urodio plodom, pa je jedan od najboljih svetskih arbitara delegiran za predstojeće 10. kolo domaćeg takmičenja, i to za derbi između Radničkog iz Niša i Partizana (nedelja, 19.00, Arenasport)!

>>>Da li je izjava Koline o Zvezdinom golu u derbiju izmišljena?

Naravno, Mažić ne menja svoj tim saradnika iz evropskih utakmica, sa kojim je stekao ime čoveka od poverenja FIFA i UEFA, pa će mu na “Čairu” pomagati Dalibor Đurđević i Milovan Ristić, dok je četvrti sudija Nenad Minaković, koji je u sredu delio pravdu na utakmici Kupa Srbije između Kolubare i Partizana, u Lazarevcu.

Podsećanja radi, Miloradu Mažiću je predstojeća utakmica Radničkog i Partizana tek druga u tekućoj sezoni Superlige na kojoj će deliti pravdu, pošto je do sada sudio samo meč šestog kola između Proletera iz Novog Sada i Vojvodine.

Čini se da je najbolji srpski i svetski arbitar “aktiviran” u pravi čas, jer se fudbalska javnost u Srbiji poslednjih nekoliko dana više bavila sudijama, nego takmičenjem i to sve zbog spornih odluka Nenada Đokića i Danila Grujića na minulom 158. večitom derbiju.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zna li neko

    27. septembar 2018 | 21:10

    A zašto Mažić nikad ne sudi Zvezdine utakmice?!

  • Mirko

    27. septembar 2018 | 20:04

    Moto Partizana: Kada je frka tu je Mažić!

  • Milos

    27. septembar 2018 | 17:49

    Radniscki ima bolju ekipu I zasluzeno drzi drugo mesto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA