≫ 

I Modrić je postao žrtva ''The Best'' kletve koja pogađa Real!

Madriđani nikako da se ''probude'' posle dodele nagrada

  • 0

Real Madrid ne izgleda baš sjajno na terenu posle dodele FIFA nagrada, pogotovo kada onu za najboljeg fudbalera (The Best) dobije njihov igrač!

Sada se već, polako, može govoriti i nekoj vrsti kletve. Naime, Real je gubio svaku prvu utakmicu u poslednje tri godine nakon što se fudbaler ovog tima vrati sa titulom najboljeg na svetu.

>>> Dugo Sent Etjen čeka pobedu nad Monakom, i deluje da je sad pravi trenutak, pošto su Kneževi u velikoj krizi. Kvota na keca je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sent Etjen - Monako.

Takav slučaj bio je i u sredu veče! Luka Modrić se iz Londona vratio sa nagradom ''The Best'' u rukama, a Real je ubedljivo poražen od Sevilje rezultatom 3:0.

Sevilja je i 2016. bila kobna po Madriđane. Pobedili su sa 2:1, gol je postigao i Stevan Jovetić, a to je bio prvi meč Krstijana Ronalda kao najboljeg na svetu po izboru FIFA.

Ronaldo na treningu, iz vremena kada je igrao za Real Foto: Tanjug/AP

Godinu dana kasnije ponovo je Ronaldo bio najbolji, a i Real je ponovo izgubio. Ovoga puta od Đirone sa 2:1.

Đulen Lopetegi, trener Reala, je odbio da razloge poraza traži u ''opijenošću'' nagradom koju je Modrić dobio, ali je činjenica da Madriđani nisu bili  ''svoji'' na tom meču.

>>> Posle šokantnog remija protiv Augzburga kod kuće, Bajern traži žrtvu i čini se da će Herta da strada. Kvota na 2&3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Herta - Bajern.

Podsetimo i to da se nagrada FIFA zove ''The Best'' otkako su zvanično razdvojili pomenutu nagradu za najboljeg na svetu od Frans Fudbala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA