≫ 

Krstajić saopštio spisak za Crnu Goru i Rumuniju: Tri igrača Zvezde u reprezentaciji, opet nema Luke, Matije i Stojketa!

Selektor ističe da Orlovi idu na pobedu u naredne dve utakmice, koje su ključne za prvo mesto u grupi

  • 32

Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak fudbalera za utakmice Lige nacija protiv Crne Gore (11. oktobar) i Rumunije (14. oktobar), a jedini debitant biće, kao što se i očekivalo - Branko Jovičić iz Crvene zvezde.

Takođe, ovo reprezentativno okupljanje propustiće Luka Milivojević, Matija Nastasić i Vladimir Stojković, dok su Luka Jović i Marko Grujić prekomandovani mladu reprezentaciju, po dogovoru sa selektorom mlade reprezentacije Goranom Đorovićem.

>>> Večeras počinje nova sezona za košarkaše Zvezde, u goste im dolazi Cibona, i veliki su favoriti. Kvota na trijumf crveno-belih s više od 22,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Cibona.

Evo i kako izgleda spisak od 24 igrača Srbije:

Golmani: Marko Dmitrović (Eibar), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Ueska),

Odbrana: Antonio Rukavina (Astana), Uroš Spajić (Krasnodar), Nikola Milenković (Fjorentina), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Miloš Veljković (Verder), Aleksandar Kolarov (Roma), Milan Rodić (Crvena zvezda),

Vezni red: Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Maksimović (Hetafe), Saša Lukić (Torino), Sergej Milinković-Savić (Lacio), Nenad Krstičić (Crvena zvezda), Branko Jovičić (Crvena zvezda) Dušan Tadić (Ajaks), Filip Kostić (Ajntraht), Adem Ljajić (Bešiktaš), Andrija Živković (Benfika), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Nemanja Radonjić (Marselj),

Napad: Aleksandar Mitrović (Fulam), Aleksandar Prijović (PAOK).

- Verujem u svoju ekipu, sigurno da nas očekuje paklena atmosfera uz Tumbakovića, koji je stavio pečat na trenersku karijeru, i na mene ostavio trag, ali Srbija ide na pobedu u Crnoj Gori - poručio je Mladen Krstajić, koji nema dilemu oko sastava, ali nije želeo da otkriva imena startnih 11.

- Što se tiče sastava, znamo koji će se pojaviti u Podgorici, bićete obavešteni pred utakmicu, što se tiče stistama igre, nemam problem, kada pozoveš 23 igrača svi treba da budu korisni, i taj 23. igrač treba da se oseća kao bitan šraf u tom sistemu. Nemam problem kada igrači znaju koji sistem igramo, šta igramo, i bitno je da oni koji su pozvani znaju šta radimo, šta se traži od njih i da napravimo što bolju atmosferu - poručio je Mladen Krstajić, koji je najavio i potencijalno pomirenje između njega i Luke Milivojevića, nakon povratka Mijata Gaćinovića.

- Bilo je dosta turbulencija i priče u poslednja dva meseca, možda i sa razlogom, ali mislim više bez razloga. Pre tri-četiri dana, dok sam boravio u Londonu, u intervjuu sam izjavio da sam čovek takav kakav sam. Preko nekih stvari prelazim sasvim normalno, to je ljudski. Srbija je iznad svih nas kada igramo za nacionalni tim. Što se tiče Gaćinovićeve izjave koju je objavila nemačka štampa, nije takva kakvu su preneli naši mediji, nažalost. Nisam uopšte imao dileme da li da ga zovem ili ne - rekao je Krstajić na konferenciji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    28. septembar 2018 | 14:09

    Nadam se da ces sledeci puta objaviti da nisi vise selektor . Dok vodis reprezentaciju ja to necu gledati ,bojkot do tvog odlaska .

  • ⭐⭐⭐

    28. septembar 2018 | 13:02

    Nikad mi nije jasno zašto u reprezentaciju zovu igrače koji sigurno neće igrati ili možda dobiti šansu od minut...Navijam za Zvezdu ali evo nije mi jasno pozivanje Jovičića...poštujem tog igrača ali što maltretira čoveka? Neće sigurno igrati čak ni u Zvezdi nije standardan skroz...

  • Zekss

    28. septembar 2018 | 14:01

    Sve je to ok, ali ne znam zasto i iz kojeg razloga selektor nije pozvao Stojkovica da brani. Sve one izjave i sve to treba da ostane tamo... reprezentacija je nesto drugo... ja sam zvezdaš!!! Ali mi boljeg golmana od Mustafe nemamo!!! Ako gledamo po kvalitetu.., Stojković nema konkurenciju, pogotovo kada se radi o reprezentaciji.. sto znači da je nešto drugo u pitanju, što nebi trebalo da ima veze sa sportom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA