Roben promašio nemoguće, Bajern kažnjen surovo: Herta na vrhu Bundeslige, nova zvezda fudbala je rođena! (VIDEO)

Tako to biva u fudbalu!

  • 0

Fudbaleri Herte pobedili su ekipu Bajerna sa 2:0, a utakmicu će dugo sanjati Arjen Roben.

Povela je Herta u 23. minutu iz penala koji je iskusno izveo Vedad Ibišević, a zatim je Holanđanin pri 0:1 imao zicer na petercu.

Umesto gola kakav je iz ove pozicije sigurno nebrojeno puta dao u karijeri, ovaj put je visoko preko prečke gađao as Bavaraca.

Nije mogao da poveruje šta je uradio, a već u 44. minutu stigla je kobna kazna, Duda je zatresao mrežu za 2:0, u najgorem mogućem trenutku za Nika Kovača i Bajern.

 

Od tog šoka pred poluvreme se Bajern nije oporavio, a Duda trenutno živi fudbalski san, jer je prvi strelac Bundeslige posle pet kola sa pet pogodaka.

Silovito je zakucao loptu u mrežu, na listi strelaca prati ga upravo Ibišević sa četiri gola, a veliki žal sigurno oseća i naš Marko Grujić, koji nije mogao da bude uz tim zbog povrede.

Grujić je odlično ocenjen u prvim mečevima za Hertu, a njegov tim je sada izjednačen na vrhu Bundeslige sa Bajernom sa po 13 bodova!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA