≫ 

Opet su mu drugi krivi: Murinjo o sudijama, VAR-u, a ekipa mu se raspada

Portugalac se loše pravdao posle poraza Junajteda od Vest Hema 3:1

  • 4

Izblamirao se Junajted još jednom ove sezone, treći poraz u Premijer ligi koji se nakalemio na eliminaciju iz Liga Kupa uzbudio je navijače đavola do krajnjih granica. 

>>> Sada si pao najniže Murinjo: Nova bruka Junajteda, i Čekićari izlupali očajne Đavole! (FOTO)

Vest Hem je "uzeo meru" Murinjovoj razbijenoj vojsci, pobeda je bila "čista kao suza", ali Portugalac je, kao mnogo puta do sada, u drugima našao glavne krivce za svoj problem. Ovog puta to su sudije.

Murinjo tvrdi da je njegov tim oštećen u nekoliko situacija, uključujući i momenat koji je prethodio vodećem golu "Čekićara" u povoju utakmice, a napravio je paralelu sa Liga Kupom gde se VAR primenjuje, za razliku od Premijer lige.

- Gol koji smo primili danas u sredu ne bi bio priznat, jer bi VAR presudio ofsajd. Ali, u Premijer ligi ga nema, a linijski sudija je pogrešio - aludirao je na nedozvoljenu poziciju Pabla Sabalete u akciji pre gola Andersona.

Istina, kritikovao je Murinjo i svoje igrače zbog loše markacije strelca drugog gola Jarmolenka kod šuta, ali je u daljoj analizi spornih momenata više akcentovao start Sabalete nad Rašfordom koji je prethodio akciji za treći gol Vest Hema.

- Sudija je pogrešio, Rašford je bio fauliran, Sanaleta nije išao na loptu s leđa. A onda je usledila akcija i njihov treći gol koji je "ubio" utakmicu, mentalno "ubio" moju ekipu koja je pokazala reakciju nakon što smo smanili na 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gasa

    29. septembar 2018 | 18:24

    On se raspao

  • Xxxx

    29. septembar 2018 | 23:45

    Da li ce ovaj covek nekad da bar progovori i o svojoj odgovornosti.Pravi se da uopste ne vidi da se veliki Mancester raspada.

  • nscz

    29. septembar 2018 | 23:15

    Ovaj kao da vodi Partizan. Samo kuka i uvek drugi krivi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA