Šta se dešava sa Barsom? Mesi spasilac sa klupe, Real i Atletiko odigrali dosadni derbi! (FOTO) (VIDEO)

Treći uzastopni meč Katalonaca bez pobede, Real i Atletiko podelili plen

  • 7

"Štuca" Barselona u poslednje vreme.

Posle dva iznenađujuća rezultata (Đirona 2:2, Leganjes 2:1), nadovezao se i treći: Atletik Bilbao je odigrao 1:1 protiv favorizovanih Katalonaca na "Nou Kampu", ali mogu da žale Baskijci i za "celim plenom", s obzirom na to da su primili gol u 84. minutu.

Mesi je bio spasilac, ovoga puta kao asistent, i to tek pošto je ušao sa klupe.

Uveo je Valverde Argentinca u 55. minutu umesto Vidala nemajući kud, svestan slabog izdanja ekipe, a Mesi je u jednoj akciji uspeo da uradi ono što nisu njegovi saigrači do tada.

>>> Nemojte da se lažemo, moj gol je lepši od Salahovog: Ronaldov super-ego je prokrvario! 

Praktično je sam sebi iskreirao poziciju, prvi udarac mu je odbranio golman gostiju, lopta se vratila Argentincu u noge, a onda je usledila asistencija ka Muniru koga je gotovo "spijio sa golom". Ovom je ostalo samo da podmetne nogu i matira Unaja Simona, čime je "poništio" vođstvo Baskijaca u režiji De Markosa u finišu poluvremena.

Tako su Katalonci izbegli veću neprijatnost, ali svakako da navijači nemaju razloga za zadovoljstvo posle tri meča u kojima su osvojena samo tri boda.

Barsa je uprkos lošem nizu i dalje prva, ali sada samo sa bodom ispred Reala i tri ispred Atletika koji se sastaju u madridskom derbiju.

Foto: Tanjug/Ap

Sa druge strane, Real i Atletiko su razočarali odigravši derbi bez pogodaka. Ovo je šesta godina u nizu na Bernabeu da Atletiko ide neporažen sa stadiona,  inicijativa je bila jalova.

Pretili su Grizman i Košta Realu u dva navrata, dok je Bejl bio dominantna figura Kraljevskog kluba. UZ njega, Asensio je traljavo šutirao u jednoj od izglednijih prilika u 66. minutu, pa je propala prilika da se ovaj meč završi sa makar jednim pogotkom.

Posle sedam kola, Barsa i Real imaju po 14 bodova, s time da Katalonci imaju bolju gol razliku, a prati ih Sevilja sa 13.

Primera, 7. kolo

Sosijedad - Valensija 0:1

(Gameiro 36)

Barselona - Atletik Bilbao 1:1

(El Hadadi 84 - De Markos 41)

Eibar - Sevilja 0:3

Real Madrid - Atletiko Madrid 0:0

odigrano u petak:

Rajo Valjekano - Espanjol 2:2

(De Tomas 6, Kakuta 47p - Iglesias 19, Granero 45+1)

nedelja

Ueska - Đirona 12.00

Viljareal - Valjadolid 16.15

Levante - Alaves 18.30

Betis - Leganes 20.45

ponedeljak

Selta - Hetafe 21.00

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiRiki

    29. septembar 2018 | 19:38

    Lepo da se vrati Gvardiola tamo gde I treba da bude pa lepo da osvojimo LS I da uzmemo sve sto se moze uzeti, Valverde mi nije bas neki trener to se video prosle sezone kad je ispao od Rome I prokockao 4:1...

  • Dex

    29. septembar 2018 | 19:36

    Obaraju mi dva tiketa uzastopno ali i dalje ću da igram na njih.... Najbolji klub svih vremena!

  • salko

    30. septembar 2018 | 13:57

    Zasto bi Atletiko Bilbao trebao zaliti,kad su u drugom poluvremenu 2-3 puta presli centar,a nisu spojili ni par dodavanja kako treba.Parkirali autobus pred golom i za to da dobiju tri boda??Da su igrali protiv Getafea rekli bi sramotna igra,gdje ni bod nisu zasluzili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA