≫ 

Adžić je promašena investicija Anderlehta: Belgijanci opleli po srpskom fudbaleru!

Novo pojačanje kluba iz Brisela suočava se sa teškim periodom u karijeri

  • 18

Zbog lošeg početka sezone Anderlehta mediji u Belgiji detaljno su analizirali i kritikovali igre kluba, ali i pojačanja, među kojima je i bivši fudbaler Crvene zvezde Luka Adžić koji je najblaže rečeno označen kao "promašaj".

I dok je sa jedne strane kritikovan od strane navijača Zvezde što je napustio klub, Luka u Belgiji nije stigao ni da debituje, a tokom mečeva se ne nalazi ni na klupi za rezerne igrače.

>>>  PSŽ se zvanično obratio navijačima Zvezde s kartom: Postoji mogućnost da vas ne pustimo na stadion! (VIDEO)

Anderleht je na trećoj poziciji belgijskog prvenstva, a u poslednjih 5 utakmica sakupio je samo 5 poena. Uz lošu formu, uspeli su da ispadnu iz Kupa belgije i to od niželigaša Sen Žiloe, pa su mediji objavili niz negativnih tekstova na račun kluba.

Tako su fudbalera, koji je važio za budućnost Crvene zvezde, a koji je letos odlučio da nastavi karijeru u Belgiji, okarakterisali kao nekog ko ne zaslužuje da bude ni u B timu.

- Trener Vanhejzebruk je delimično odgovoran. Nije kriv za sastav koji mu je stavljen na raspolaganje i sa kojim mora da radi. Od 14 igrača koji su mu dovedeni, nekoliko njih je donelo neki kvalitet. Adžić i Abazaj nisu čak bolji ni od omladinaca iz B tima. Nisu se izborili ni za mesto na klupi. Zato trener nema ofanzivne opcije sa klupe reči su uglednog portala Het Nieuwsblad

VIDEO: Šaban osuo paljbu po Zvezdi koja se ogrešila o njegovog unuka Luku Adžića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    3. oktobar 2018 | 08:59

    Neka ti sada porodica i Rajo pomognu.Ja znam da ces uskoro zaigrati a zahvaljujuci porodici , ima deda koncert u Areni i eto prilike da se pokazes. Mozda te ocuh primi u komsiluk da ti osvezi inace sjajnu karijeru zablude?! Tako ti i treba, tebi i tati je Zvezda dala sve a svi znamo kako ste joj vratili.

  • ANTIROM

    3. oktobar 2018 | 08:39

    Neka ide sa dedom na pecanje posto za drugo I nije!

  • Boki

    3. oktobar 2018 | 08:46

    Deda rece da ce tamo biti cenjen i postovan posto u Zvezdi neje bio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA