≫ 

Koje dresove zvezda PSŽ-a su uzeli igrači Zvezde posle meča u Parizu? (VIDEO)

Pojedini igrači Zvezde su se iz Pariza vratili sa dresovima tima koji im je naneo najbolniji poraz u karijeri

  • 36

Fudbaleri Crvene zvezde podsetili na reprezentaciju Srbije u poslednjem letošnjem mundijalskom meču - nakon bolnog poraza, najjača je bila želja da se uzmu dresovi asova PSŽ-a.

Letos su Orlovi izgubili od Nejmarovog tima i ispali sa Svetskog prvenstva, sada je Brazilac protiv Crvene zvezde vrhunskom partijom režirao rezultat od 6:1, a nakon meča bio je meta crveno-belih za dres kao suvenir.

Ipak ga niko nije dobio, ali je dobar deo fudbalera posle debakla ipak došao do dresa Parižana, Ben se menjao sa Čupo Motingom, Branko Jovičić je svoju trojku zamenio Kimpembeovom, Goran Čaušić se menjao sa Rabioom, Babić sa Drakslerom, Degenek sa Kavanijem, učestvovali su u razmeni još Stojković i Rodić, odnosno Mbape i Verati.

Nejmarov dres ostao bez crveno-belog vlasnika Foto: Tanjug/AP

Time su se crveno-beli oglušili još o savete pomoćnog trenera Milana Kosanovića, koji je u letošnjem intervjuu za naš portal napravio paralelu sa Mundijalom i Novim Zelandom, na kom je bio osvajač svetskog zlata sa Veljkom Paunovićem.

- Komentarisao bih samo Zeland jer sam tamo bio na licu mesta, ne znam da li je iko tamo menjao dres jer su svi držali do sebe. Ne ideš ti tamo da uzmeš dres od nekog, nego da se boriš i igraš. Dres možeš da kupiš sutra. Te priče o uspomenama, to je uspomena ako pobediš, meni nije drag dres ako izgubim.

Jedan od šest bolnih momenata crveno-belih Foto: Tanjug/AP

Tu je napravljena i mala digresija, jer se Kosanović setio veoma upečatljivog momenta sa Zvezdine utakmice protiv Arsenala. Zvezda je na Emirejtsu bila bolja od Tobdžija, nekoliko idealnih šansi je propušteno, ali mu se nije svideo potez igrača.

 - Sve ovo sam i rekao igračima kada su ušli u svlačionicu Arsenala i tražili dresove. To je dokaz si niži i manji, a to ne smeš da pokažeš. Ti možeš da razmeniš dres na terenu, ali kad dođeš i tražiš od njih, oni smatraju da tebi sad čine uslugu, a ti treba da stigneš na taj nivo da tebi traže dres. Kad pobediš i onda uzmeš dres, to je kao da nosiš štit i koplje kao trofeje. Kad im kažeš sve ovo, odgovore „daj, čime se sad bavi ovaj“. A to je vrlo bitna stvar, postoji čitava nauka od pravljenja pobedničkog mentaliteta, stava da niko nije bolji od tebe.

Radovali su se svakom golu kao da je prvi Foto: Tanjug/AP

Impresioniranost rivalom na terenu bila je očigledna, ali to nije bio razlog za dodatno ponižavanje posle debakla, jer i oni brane boje velikog kluba, koji možda nema igrački kadar od 800 miliona evra, ali ima iza sebe nešto što PSŽ-ovi milioni još nisu uspeli da ugrabe.

VIDEO - Igrači Zvezde razmenili dresove sa fudbalerima PSŽ-a, pa otišli do Delija

VIDEO - Vujadin Savić posle poraza od PSŽ-a

VIDEO - Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    4. oktobar 2018 | 22:47

    Zvezdaš sam i gledajući posle utakmice igrače kako traže dresove mene je bilo sramota. Zamislite u sličnoj situaciji Deju ili Mihu kada bi oni sebi to dozvolili.Zato ovi danas nikada neće biti veliki igrači.

  • Miša

    4. oktobar 2018 | 23:20

    Kosanović je potpuno u pravu.

  • Iggy.rs

    4. oktobar 2018 | 23:09

    Bio sam na utakmici iza gola odma do terena. Hajde kontam doci ce da nas pozdrave jer je tu iza gola bilo bas dosta nasih i razmisljam hajde taman da trazim dres da mi bace kad dodju, kad prc. Mislim da su svega 2ili3 igraca ostala u svojim dresovima. Nisam se postidio rezultata 6-1 ali jesam toga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA