Orlovi "oštrili kandže" za Sokolove "Pod Goricom": Pogledajte kako se Srbija priprema za duel protiv Crne Gore (VIDEO)

Pod palicom Mladena Krstajića i njegovih saradnika ekipa je odradila poslednji trening pred 3. kolo Lige nacija

  • 2

Fudbalska reprezentazija Srbije odradila je poslednji trening pred meč trećeg kola Lige nacija koji u sredu od 20.45 igraju u Podgorici sa selekcijom Crne Gore (Sport klub 1).

Umeren tempo diktirali su pomoćni treneri i selektor Krstajić na stadionu "Pod Goricom" dok su "okrnjeni" Orlovi obavljali svoje zadatke pred duel koji mnogo toga može da odluči u nastavku takmičenja.

Sa jedne strane Prijovic se zagrevao sa Rukavinom, Radonjić se na drugoj strani izdvojio sa Sergejom i "akrobacijama" podizao samopouzdanje... Onda su usledile ozbiljnije vežbe.

Da podsetimo, duel sa Sokolovima propustiće povređeni Aleksandar Kolarov, Nemanja Matić i Nenad Krstičić, a najveća misterija svakako je i dalje poruka veziste Junajteda "da će ga Srbija ponovo izdati", o kojoj je na konferenciji za medije pričao i sam selektor Krstajić.

Takođe, ono što zadaje dodatnu glavobolju jeste i povreda Adema Ljajića, koji nije doputovao u Podgoricu na "istorijski duel" dve selekcije koje su nekada bile jedna država.

VIDEO: Krstajić se oglasio o poruci Nemanje Matića i još više zbunio Srbiju!

(Izveštač Telegrafa iz Podgorice, Saša Grujović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA