≫ 

Mijatović otkrio zašto Murinjo dolazi da gleda Crnu Goru i Srbiju, ali i za koga će navijati u duelu ''nekadašnje'' braće!

Proslavljeni jugoslovenski reprezentativac nije imao dilemu

  • 4

- Simpatije prema Crnoj Gori i Srbiji su mi podeljenje, ali u ovom slučaju ću navijati za domaćina - rekao je nekadašnji fudbaler Jugoslavije Predrag Mijatović koji je samo jedan od onih ''bivših'' sportista koji su s uspehom igrali za nekadašnju zajedničku državu.

Većina njih je u dilemi za koga će navijati od 20.45 minuta pred najavljivani duel u Ligi nacija, ali bivši fudbaler Budućnosti, Partizana i Reala priželjkuje pobedu Sokolova.

>>> Prvi put od razdvajanja Srbija igra protiv Crne Gore u fudbalu. Kvota na dvojku Pod Goricom je vrlo jaka - 2,15, a ako ne verujete u Orlove, dupla šansa 1X je 1,71. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Crna Gora - Srbija.

- Kad sam bio mlad, nisam mogao ni da pomislimd a će do ovakvog duela doći. Eto, dogodiće se i to - rekao je Mijatović za Sportski žurnal i dodao:

- Radujem se meču. Vezan sam za Srbiju i Crnu Goru. Posle toliko igara i bitki, došlo je vreme da se svako bori pod svojom zastavom za bodove u novom takmičenju što daje dodatnu čar. Jedan detalj će presuditi, možda neki prekid. Ne verujem da će ijedna selekcija ići na remi. Voleo bih da pobedi Crna Gora, ali to su samo moje želje.

Mijatović u društvu Vlade Lemića na Marakani Foto: MN Press

Mijatović je potvrdio i tod a će na '?Stadionu pod Goricom'' biti i menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo.

- Stiže, naravno. Uvek u pauzi voli da pogleda neku utakmicu. Bili smo zajedno u Beogradu na utakmici Srbija - Hrvatska, bio je oduševljen ambijentom. Bili smo i u Zagrebu...Jako voli balkanski mentalitet, naše fudbalere - rekao je Mijatović i nastavio:

- Ne dolazi da gleda nekog specijalno. Jednostavno, dolazi samo da bi uživao u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zeljko PSG ex JSO

    11. oktobar 2018 | 07:40

    E bas će da uživa,gledajući nabeđene fudbalere i taktiku nabeđeni trenera!

  • Joka

    11. oktobar 2018 | 09:35

    Kakve bre nekadasnje brace...???MI SMO ISTI NAROD,BRACA ISTO SVEE...ZAUVEK.A to ato politika radi nas ne zanima.

  • Trener

    11. oktobar 2018 | 09:55

    Dolazi da pokupi neku foru pa da je primjeni sa mancesterom posto mu tamo ne ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA