≫ 

Đurić pitao čelnike Partizana gde je novac od 20 igrača, pa isprozivao trenera Zvezde Milojevića!

Bivši predsednik crno-belih je imao i pitanje za sadašnju upravu

  • 37

Fudbalski klub Partizan trenutno drma ''afera Vujović'', o kojoj je Telegraf prvi pisao, a kao glavni krivac za nju, od strane sadašnje uprave, okarakterisan je bivši predsednik crno-belih Dragan Đurić.

Crno-belima je zbog transfera ovog igrača iz Mogrena 2009. godine račun trenutno u blokadi, jer nije uplaćeno 2000.000 evra.

>>> Vrlo zanimljiv meč očekuje nas u Ligi nacija u Poljskoj, gde gostuje Portugalija. Kvota na pobedu aktuelnih šampiona Evrope je 2,70! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Poljska - Portugalija.

Aktuelna uprava za ovu situaciju ''tereti'' upravo Đurića koji se u četvrtak ujutru oglasio putem Sportskog žurnala.

- A gde je novac od obeštećenja 20 igrača koje smo im ostavili, među njima i reprezentativaca? Ljudi, to su milioni...Što se tiče Vujovića, ne sećams e tog igrača.Mislios am da je to sa plaćanjem rešeno. Plaćao sam i ja nasleđene dugove, pa sam ćutao. To je normalno, moraš to da radiš - rekao je Đurić i nastavio:

- Postavite vi njima pitanje zašto niste naplaćivali obeštećenje? Hvalese, igrač im oprosti platu 60.000, a obeštećenje bi možda bilo 2.5 miliona. Pustili su Bogosavca, dečko sada igra u mladoj reprezentaciji. Đorđe Jovanović tama počeo da daje golove, oni ga prodaju. Vuk Rašović i ja smo dve godine spremali Mitrovića. prodali ga za pet miliona, plus 2.5 od narednog transfera.

Zanimljivo, dotakao se Đurić i 158. večitog derbija. Tom prilikom je (ne)očekivano isprozivao trenera crveno-belih Vladana Milojevića.

Vladan Milojević na večitom derbiju Foto: Marko Jovanović

- Bata je nadigrao ovog velikog stručnjaka iz Zvezde. Tog majstora...Izgubili bismo da je svaki drugi trener sedeo na Zvezdinoj klupi. Šta je uradio u Evropi. Smeju mu se ljudi - rekao je Đurić.

Na konstataciju novinara da je Milojević, ipak, uveo Zvezdu u LŠ, Đurić je dodao:

- Na čistu sreću. Dva šuta - dva gola u Salcburgu, to se jednom desi. A mi? Prsa u prsa sa Anderlehtom, vodili u Briselu sa 2:0. Pa, u LŠ, nije se znalo ko je Partizan, ko Arsenal.

VIDEO: Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misko

    11. oktobar 2018 | 10:19

    Andelekt jako m...do! Sramota igrali ste sa najlosijim ekipama evrope i samo jednom prosli u LŠ PO LAKŠEM SISTEMU za prvi prolaz 2003. svaka cast A Liga Evrope posebna priča ispadnes odavde i igras LE

  • doxa

    11. oktobar 2018 | 10:08

    sta kaze frizurica - vodili u briselu 2:0 hahhaha vodio je i salcburg u salcburgu 2:0... i onda eksplooozijaaaa djuriceeee. osecaj koji nikad neces doziveti

  • Milan

    11. oktobar 2018 | 10:02

    Casovi ljubavi u Partizanu naveliko traju,pusti te nas na srecu da ulazimo u ligu sampiona,gledajte svoje dvoriste. Ni kod nas se prosle sezone nije znalo ko je arsenal a ko Zvezda,plus te 2010 u ls ste bili u grupi sa Arsenalom,Sahtjorom i Bragom i uzeli ste 0(nula) bodova Djuro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA