≫ 

"Orlovi" očerupali "Sokolove" u Podgorici: Mitrović utišao Crnu Goru i odveo Srbiju na 1. mesto! (VIDEO)

Naš najbolji napadač je sa dva gola bio junak utakmice "Pod Goricom"

Reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Podgorici sa 2:0 golovima Aleksandra Mitrovića u 3. kolu Lige nacija i tako su Orlovi sada na prvom mestu grupe 4!

Junak Orlova, koji su bili dominantniji protiv "Sokolova" bio je naš najbolji napadač, Aleksandar Mitrović, koji je nastavio sjajnu formu iz Premijer lige i tako rešio pobednika prvog istorijskog meča između Srbije i Crne Gore.

CRNA GORA - SRBIJA 0:2

(Mitrović 18. pen, Mitrović 81)

Crna Gora: Petković, Stojković, Simić, Tomašević, Vešović, Šćekić, Vukčević, Marušić, Jovović, Jovetić, Bećiraj

Srbija: Dmitrović, Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić Maksimović, Lukić, Gaćinović, Živković, Tadić, Mitrović

Prvo je Mitrović u 18. minutu bio precizan sa bele tačke i tako Srbiji doneo prednost. Prethodno je u kaznenom prostoru oboren Milan Rodić, koji je probio po levom boku, a zatim ga je u šenaestercu s leđa povukao klupski saigrač iz Zvezde Filip Stojković i arbitar je pokazao na kazneni udarac.

Konačan rezultat Mitrović je postavio u 82. minutu, kada je posle dobre akcije zakucao loptu iza leđa Petkovića. Sergej Milinković Savić mu je sjajno propustio loptu u kaznenom prostoru, a napadač Fulama je bio neumoljiv.

Srbija je imala još dve dobre šanse preko Dušana Tadića, koji je bio dobro raspoložen za igru, ali u dve izgledne situacije pred golom nije najbolje reagovao. Sa druge strane, Crnogorci su tek u drugom poluvremenu uspeli da zaprete golu Marka Dmitrovića, ali je Fatos Bećiraj šutirao pored gola u dobroj stituaciji u 55. minutu, a u nekoliko navrata je i Jovetić opasno pretio našem golu.

Selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković bio je isključen u 78. minutu zbog vređanja sudije, koji mu je pokazao put u svlačionici.

Srbija posle trećeg kola ima 7 bodova. Rumuni imaju 5, posle pobede u 94. minutu u Litvaniji sa 2:1, a Crna Gora ima četiri. Orlovi naredni meč igraju u Rumuniji u nedelju od 15 časova. Biće to direktna borba za prvo mesto.

VIDEO: Neredi na stadionu: Brutalna tuča navijača u Podgorici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA