≫ 

Crna Gora - nikad gora! Mediji u komšiluku razočarani igrom Sokolova, zasmetala im provokacija Srba sa tribina o "junačkom srpskom leglu"

"Preveliki respekt uništio san", "Noć u kojoj Sokolima ništa nije išlo", "Sokolovi nikad lošiji, Tumba sve promašio", samo su neki od naslova koji dan posle meča Crne Gore i Srbije opisuju raspoloženje crnogorske javnosti posle poraza

  • 1

Crnogorci su "gorkog ukusa" posle lošeg izdanja njihovog fudbaskog tima protiv Srbije, naslovi u tamošnjim novinama dan posle utakmice verno svedoče o razočaranosti prikazanim od strane igrača Ljubiše Tumbakovića.

>>> Došli su po Mitrov dres i uzeli su ga! Tata i sin iz Bara su nasrećniji akteri meča Crna Gora - Srbija (VIDEO)

Očekivali su mnogo više domaćini od "istorijskog" meča sa Srbijom, euforija je bila na vrhuncu u danima pre meča, ali je splasla kao probušen balon sa protokom vremena i golovima Aleksandra Mitrovića.

Činjenica da je veliki deo navijača Crne Gore krenuo ka izlazima stadiona posle drugog pogotka Srbije dovoljno govori o raspoloženju domaćih ljubitelja fudbala igrom ekipe Ljubiše Tumbakovića.

Ono što su mnogi od njih u tom momentu pomislili o igri reprezentacije, to su i pročitali sutradan u novinama u izveštaju sa utakmice.

Crnogorski mediji nisu štedeli nacionalni tim, prebacili su Tumbakoviću neka loša rešenja u odabiru startera, a igru ekipe okarakterisali su kao jednu od najlošijih posledjih godina.

Foto: Telegraf

"Preveliki respekt uništio san", "Noć u kojoj Sokolima ništa nije išlo", "Sokolovi nikad lošiji, Tumba sve promašio", samo su neki od naslova koji dan posle meča Crne Gore i Srbije opisuju raspoloženje crnogorske javnosti posle poraza.

Naravno, bilo je reči i o navijačima, ističe se pozitvna atmosfera bez incidenata, doduše pomenuta je i jedna, kako su je nazvali, provokacija od strane srpskih navijača, koji su u jednom trenutku meča povikali "Nije ovo Montenergo, već junačko srpsko leglo" čime su izazvali reakciju druge strane.

Kao najpozitivniji primer obostranog poštovanja aposrofirani su aplauzi kojima su jedni druge nagradili posle intoniranja himni.

Bio je to definitivno jedan od najupečatljivijih momenata koji je obeležio prvi susret fudbalskih reprezentacija bratskih država.

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

VIDEO: Poslušajte neke od izjava naših fudbalera posle utakmice "Pod Goricom"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Che Wolfasin

    12. oktobar 2018 | 12:25

    Lošiji ste to Vas je uništilo. Kakve provokacije i gluposti jedva ste izvukli i od Rumunije 0:0.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA