≫ 

Francuski Lekip izazvao buru: Čelnik Zvezde uplatio 5 miliona na debakl, UEFA istražuje?

Da li će novi skandal tresti srpski fudbal?

  • 23

Francuski Lekip objavio je vest koja bi mogla da uzburka strasti u Evropi - navodno, prema pisanju ovog lista, jedan čelnik Crvene zvezde pokušao je da uplati 5 miliona evra na pobedu PSŽ-a od bar pet golova razlike!

Zvezda je u Parizu izgubila sa 6:1, a Lekip piše "kako je neko od funkcionera beogradskog kluba pokušao da uplati basnoslovnu sumu na ovakav epilog".

Navodi se da je UEFA to saznala i obavestila nadležne u Francuskoj, da je doušnik o tome obavestio predsednika UEFA Aleksandra Čeferina.

>>> Munjevito se oglasio PSŽ: Ogorčeni smo pričom o nameštanju meča sa Zvezdom!

>>> Zvezda se oglasila o optužbama da je namestila meč protiv PSŽ-a: Gnušamo se ovog teksta, očekujemo istinu što pre!

Navodno, cela uplata je išla preko nekoliko različitih sajtova i potencijalni profit merio bi se u desetinama miliona evra, a pod sumnjom je još predsednik PSŽ-a Naser Al Kelaifi.

Lekip piše da su prisluškivani telefonski razgovori između Kelaifija i čelnika Zvezde, ali i sam ulazi u dvosmislen kolosek priče, "navodeći da u sve mogućnosti otvorene i da samo postoji osnovana sumnja da je došlo do ovoga".

VIDEO - Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO - Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 123

    12. oktobar 2018 | 17:31

    Sta je cudno? Terza je poznat po dobrim procema.... Šalu na stranu da je sreće da stvarno tako nesto urade ali ne za svoj nego klubski dzep ihh

  • Kaplar Janjićije

    12. oktobar 2018 | 18:22

    'Dr' kuhinja radi punom parom jos malo pa ce opet na 'skijanje' !!!

  • Zorge

    12. oktobar 2018 | 17:48

    Koje su ovo gluposti izgleda da je zvezda pustila psz da joj da 6 konada kaoda je zvezda barsa a nije sumnjivo barasa psz daje 6 komada i to 3 u zadnjib pet minuta nije sumnjivo ni 7 komada seltiku ne mogu da verujem koja je ova evrop i uefa mafija izglada da evropa ne moze z ezdi da oprosti titulu ks 1991 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA