≫ 

Ne znam kako Zvezda može da se izvuče iz ovog: Napolijev advokat izneo sumorne prognoze po srpski klub

Za "Zvezdin slučaj" zainteresovali su se i Italijani, pravnik Napolitanaca kaže da bi crveno-beli mogli biti osuđeni na višegodišnju suspenziju iz Evrope, ako se dokaže da je klub bio umešan u nelegalne radnje

  • 35

Dobar glas daleko se čuje, a zao još dalje. Nažalost, priča u vezi sa navodnim nameštanjem utakmice Zvezde i Pari Sen Žermena, je tema koja je u fokusu širom Evrope.

>>> Zvezda nestrpljiva: Hitno, hitno, rešavajte ovaj slučaj

I u Italiji, preciznije u Napulju, sa pažnjom prate situaciju i navijači Napolija čiji je tim u grupi sa Beograđanima, Parižanima i Liverpulom u grupi Lige šampiona.

>>> Šta ako UEFA stvarno kazni Zvezdu, da li joj preti decenijska suspenzija?

Klupski advokat i specijalista za sportsko pravo Matija Grasani dao je svoj sud o priči koju je plasirao francuski list "L'equip", koja se razbuktala kao šumski požar.

Njegove reči ne zvuče nimalo optimistično po Zvezdu.

- Ovo je veoma loša priča, ali da preciziramo: PSŽ nije u opasnosti, gotovo da nema rizika za njih, ali je Zvezda u moru problema - kaže Grasani za italijanske medije.

- Ukoliko UEFA dokaže ove tvrdnje, ne vidim način kako bi srpski klub mogao da se izvuče. Neće mu biti spasa, minimum je izbacivanje iz evropskih kupova, to se podrazumeva, a ovo je za duži duži period. UEFA ima "tešku ruku" u ovakvim slučajevima, obično donosi odluke veoma brzo, a to zavisi pre svega od dokaza do kojih je došla i koliko je učešće klubova u svemu tome - rekao je Grasani.

VIDEO: Delije dva puta zvale igrače na Sever posle PSŽ-a

VIDEO: Milojević kao munja otišao u tunel čim je odsviran kraj protiv PSŽ-a

(Telegra.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Стеван2.0

    13. oktobar 2018 | 20:01

    Штела Роса

  • CZ

    13. oktobar 2018 | 18:36

    Lyon je izgubio sa 5:0 sto to neistrazuju, valjda je logicnije da bi Zvezda mogla sa 5 razlike izgubiti nego Lyon, a i mnogi drugi su ove sezone tamo pukli i vise od 5 razlike..... nerazumem, jednostavno im smeta Srpski klub u CL...ocigledno, hoce ligu sa samo bogatim klubovima

  • Dade

    13. oktobar 2018 | 18:10

    Lepo ja kazem a ljudi mi ne veruju!U opstinsku ligu pa ispocetka sa novom i postenom upravom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA