Bleki postaje najskuplji srpski fudbaler u istoriji: Impresionirani Murinjo poslao astronomsku ponudu!

Fiorentina će ozbiljno zaraditi, ukoliko prihvati ponudu o kojoj pišu ostrvski mediji

  • 17

Nikola Milenković bio je fudbaler zbog koga je menadžer Mančester junajteda došao u Podgoricu da gleda meč Srbije protiv Crne Gore, a imao je i šta da vidi. Popularni Bleki je bio izvanredan na toj utakmici i dominirao je protiv napadača Crne Gore, a isto je bilo i na meču u Bukureštu protiv Rumunije.

Poznato je da Mančester junajted ima velike probleme sa pozicijom štopera već godinama, a Murinjo od dolaska na Old Traford nije uspeo da pronađe adekvatno rešenje, iako je izdvajao ozbiljne svote novca za Viktora Lindelofa i Erika Bailija.

Sada je odlučio da ništa ne prepušta slučaju, kako ponovo ne bi izgubio trku za transfer nekog igrača, kao što je to bilo proteklog leta, gde se Junajted nije proslavio s pojačanjima, pa je prema pisanju engleskih medija poslao Fiorentini ponudu u vrednosti od 60 miliona evra.

Nikolu Milenkovića mnogi porede sa Nemanjom Vidićem, koji je upravo u Mančester junajtedu ostavio dubok trag i bio je kapiten ovog tima i deo jednog od najlegendarnijih štoperskih tandema sa Riom Ferdinandom.

Upravo je Vidić idol Nikole Milenkovića, koji bi već na zimu mogao da nastavi karijeru u klubu gde se proslavio njegov uzor.

VIDEO: Žoze Murinjo stigao na meč Crna Gora - Srbija

VIDEO: Krstajić odbrusio na pitanje novinara: Vama ni bog ne može da ugodi!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    15. oktobar 2018 | 08:11

    Potpuno zasluženo bi bilo, jedina svetla tacka od svetskog prvenstva pa do sada.. Mada mislim da ce i Juventus da reaguje

  • Putin R.S

    15. oktobar 2018 | 06:33

    Krstajicu, jedino dobro je sto si ovog malog pozvao u reprezentaciju. Momak je zver, ostalo u vezi sa tobom je nula. Spasi momke i odlazi. BOJKOT REPREZENTACIJE DOK JE ON SELEKTOR

  • Стеван2.0

    15. oktobar 2018 | 01:55

    Блеки људино да причаш енглезима о нашем партизану

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA