≫ 

Vučić se oglasio povodom optužbi na račun Zvezde: Mislim da je neistina, ali ako je istina - biće kažnjen onaj ko je ukaljao ime našeg kluba i zemlje!

Predsednik Srbije se dotakao ''slučaja Zvezda'' i dodao da se još čekaju informacije francuske policije

  • 21

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u svom obraćanju medijima, dotakao se i Crvene zvezde, odnosno optužbi na račun crveno-belih da su namestili utakmicu protiv Pari Sen Žermena.

Podsetimo, najtrofejniji srpski klub se nedavno našao u centru skandala zbog objave francuskog L'ekipa da je navodno jedan od funkcionera Zvezde uplatio pet miliona evra na pomenuti meč.

L'ekip je dalje naveo da je UEFA upoznata sa celokupnom pričom i da je istraga otvorena.

- Vrlo sam skeptičan po pitanju napisa francuskog lista. Mislim da je neistina. Ali ćemo ispitati svaku mogućnost da je bilo ko mogao da ukalja ime našeg kluba i naše zemlje. Ako se bude ispostavilo da je to neko učinio, biće najstrožije kažnjen - rekao je on.

Vučić je ukazao da misli da je to samo još jedan od trikova.

Detalj sa meča PSŽ - Zvezda Foto: Tanjug/AP

- Policija je dobila informaciju od Interpola da se vodi određeni postupak. Rekli su im da su sve informacije kod francuske policije. Danas očekujemo da naša policija dobije određene informacije - rekaon je on.

- Videćemo da li će nam francuska policija dostaviti te informacije - rekao je predsednik Vučić i nastavio:

- Mi ćemo naš posao da uradimo. Naši državi organi imaće apsolutnu saradnju sa Interpolom i francuskom policijom.

Zvezdi je, u međuvremenu, stigla podrška sa raznih strana, a među onima koji je branio crveno-bele jeste i Zdravko Mamić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA