Lekip nastavio udar na Zvezdu: Došli su do Bena i pored zabrane sa Marakane!

Francuski list uspeo je da dobije izjavu napadača crveno-belih dok je sa reprezentacijom na Komorskim ostrvima

  • 19
Nejmar i Ben u duelu na Parku prinčeva; Foto: Tanjug/AP

Francuski list L'Ekip, koji je prvi objavio informaciju da se sumnja da je meč PSŽ - Zvezda namešten i da je navodno neko od čelnika Zvezde uplatio 5 miliona evra na poraz crveno-belih od pet golova razlike, nastavio je da piše o ovoj temi.

Novinari ovog lista uspeli su da dobiju izjavu El Fardu Bena o samoj utakmici i natpisima o sumnji na ishod meča.

L'Ekip je naveo i da je Ben poručio da je iz kluba dobio savet da se ne oglašava o ovoj temi, ali su oni ipak uspeli da dođu do njega sada kada je sa svojom reprezentacijom uoči meča protiv Maroka u Kupu afričkih nacija.

- Pošto sam sa bio sa svojom reprezentacijom zauzet u pripremi za važan meč, daleko od Evrope, to me nije uznemirilo. Totalno sam fokusiran na meč protiv Maroka. Nisam imao vremena da mnogo mislim o tome šta pišu novine.

- Kada pročitate takve stvari, očigledno je da ste iznenađeni, jer tokom svoje karijere, nisam doživeo ništa slično niti u Francuskoj niti u Grčkoj, teško mi je da poverujem da se na takvom nivou kao što je Liga šampiona može namestiti meč. Nema dokaza - poručio je Ben za L'Ekip.

Ben pokušava da zaustavi Mbapea na meču protiv PSŽ-a; Foto: Tanjug/AP

- Zvezda je veliki klub i ostali mogu da budu ljubomorni. Sada sam sa mojom reprezentacijom, i biću u Beogradu u četvrtak. Brzo ćemo se vratiti za naš meč u prvenstvu u subotu protiv Rada i pokušaćemo da se koncentrišemo da zadržimo prvo mesto na tabeli.

Kada je u pitanju sam meč u Parizu, gde je Zvezda poražena sa 6:1, Ben ističe da je razlog debakla veliki dan koji je imao Nejmar, kao i to što je Zvezda previše respektovala protivnika.

- Znali smo da će biti teško, ali u tom trenutku je Nejmar imao svoj veliki dan. Njegov prvi gol nas je ranio, a odmah nakon toga je PSŽ postigao drugi. Možda smo previše poštovali našeg protivnika - rekao je Ben.

VIDEO: Degenek žestoko utučen posle debakla od PSŽ-a

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PEXON

    15. oktobar 2018 | 22:31

    Tri dana posle Zvezde PSZ u prvenstvu dobija Lion sa pet nula.i to namesteno ili?

  • Ja...RS

    15. oktobar 2018 | 23:40

    Samo prodajite novine u visokom tirazu trebat ce vam za placanje odstete.

  • Patriota

    16. oktobar 2018 | 07:14

    Odsteta da im se uzme za kaljanje imena,i to ogromna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA