≫ 

Najdirljiviji oproštaj od fudbala: Nemac rekao zbogom, plakao kao kiša kad ga je otac zamenio (VIDEO)

Kraj jedne lepe karijere

  • 1

Nemački fudbaler Per Mertesaker (34) završio je, sada i zvanično, profesionalnu karijeru.

On je pred 40.000 navijača na stadionu Hanovera, kluba u kojem je ponikao i stasao u defanzivca na dobrom glasu, odigrao oproštajni meč, a emocije nije mogao da sakrije kada je došlo vreme da izađe sa terena.

Bivši dugogodišnji defanzivac Arsenala u 90. minutu simbolično je napustio teren, a zamenio ga je - otac!

Bio je to najdirljiviji momenat za bivšeg nemačkog reprezentativca.

Kako se pibližavao aut-liniji gde ga je čekao Mertesaker senior, Per je zaridao, pustio suzu, čvrsto prigrlio oca, a onda, i dalje suznog lica, pozdravio navijače u počasnom krugu.

- Dragi navijači, kakav je ovo oproštaj... Nisam mogao ni da sanjam da ću igrati pred ovako sjajnim navijačima ovde u Hanoveru. Hvala vam mnogo, ovo mi znači sve što mogu baš ovde da kažem zbogom fudbalu - obratio se auditorijumu Mertesaker.

 Zvezda je u odličnoj seriji, večeras u Pionir u okviru Evrokupa stiže Andora, a kvota da će crveno-beli slaviti s više od 9,5 razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Andora.

Prvi favorit Evrolige CSKA gostuje Ponosu Izraela, a kvota da će ga savladati s više od 4,5 poena razlike je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Makabi - CSKA.

„Srpski“ Bajern poražen je u prvom kolu Evrolige od Efesa, a sad mu dolazi Panatinaikos. Kvota na keca je 2,85, a na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Bajern - Panatinaikos.

On je profesionalnu karijeru počeo upravo u rodnom Hanoveru za koji je igrao od 2003. do 2006. godine, odatle se preselio u Bremen gde je za Verder odigrao pet sezona, a u Arsenalu se zadržao najduže - sedam godina.

VIDEO: Spavaš li mirno Zlatane Ibrahimoviću? Golčina uvukla i linijskog sudiju u slavlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    16. oktobar 2018 | 08:56

    Слаб си бато, наш Сале Илић ће играти до 65.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA