≫ 

Milojević se prvi put oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om! (VIDEO)

Trener Crvene zvezde dao je svoj komentar na optužbe o nameštenom meču protiv PSŽ-a

  • 12

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević osvrnuo se na konferenciji pred Kup i na priče o nameštenom meču sa PSŽ-om koju su forsirali francuski mediji, pre svih L'Ekip.

On je istakao da on kao trener i čovek nikada ne bi učestvovao u takvim radnjama.

-  Ekipa je u fenomenalnom psihološkom stanju, ako aludirate na ove natpise, ne vidim kakav bi igrači imali problem - rekao je Milojević, na pitanje novinara "u kakvom su psihološkom stanju igrači pred utakmicu sa Dinamom".

Prethodno, objasnio je, i pritom je bio vrlo kratak, da ne želi da komentariše spekulacije koje se tiču meča u Parizu.

- To ne utiče na nas nikako, ne obaziremo se, a što se tiče same situacije ne bih da komentarišem, imate klub koji se bavi time, već je izdato saopštenje. Toliko o tome - rekao je Milojević i prekinuo dalju priču oko ovog slučaja.

Tema koja je svakako u senci priča oko meča PSŽ-Zvezda, je Kup meč sa Dinamom u Vranju, koji se igra u sredu od 15 sati.

- Izuzetno nam je prijala ova pauza, imali smo zgusnut raspored pre toga, i sada smo imali predah. Igrači su došli fizički i psihički odmorniji nego ranije. Pozitivno je i raduje nas što igramo u Vranju gde imamo mnogo navijača i radujemo se ambijentu koji će nas sačekati. Dinamo je bio najgledaniji u drugoj ligi, očekujem lepu, dobru urakmicu. Videćemo kakva je situacija sa igračkim kadrom, neki igrači će se tek priklučiti posle pauze, još ih čekamo - kaže Milojević.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    16. oktobar 2018 | 15:04

    Upravo tako, arogantan, prepotentan, popio je svu pamet ovog sveta ali zato ode u Pariz da uživo gleda moderan fudbal i to kao trener umesto da to gleda na tv. Onda možete samo da zamislite nivo njegovog trenerskog znanja, ravan je nuli...Naša liga, nameštenea, nenameštena je toliko jadna i bedna da to treba ukinuti i sve poslati u amatere...Fudbal je ovde mrtav raspadom velike države, imate profesije navijač i vođa navijača, gomilu huligana koji pod uticajem narkotika skaču do besvesti, sa već dobijenim rekvizitima. Da igra i Andora oni bi skakali, njima je svejedno, plati i navijaćemo... Sve je to jedan cirkus koji svi plaćaju, pa i ovakavog nesposobnog trenera a tatin kapiten je posebna priča...

  • Mire

    16. oktobar 2018 | 14:30

    Arogantnost ti je jaca strana a trenerska slabija , mozes da pobedjujes pomocu sudija u domacem prvenstvu drugacije nemozes , u evropi nema niti jednog Grujica osim Gruje Briha , i da si hteo da namestis utakmicu protiv PSGa nebih mogao trojka koju cine Nejmar Mbape i Cavani njih nemoze niko da zaustavi zato i smatram da je mec nemoguce namestiti a to dali je neko uplatio ili hteo da uplati 5 miljki to sa Crvenkapom nema veze a takodje ni sa mrgudom milojevicem .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA