Barselona u januaru dovedi Baneta Ivanovića?

Ivanović je sa Čelsijem osvojio 10 trofeja, uključujući tri Premijer lige, Ligu šampiona i Ligu Evrope

  • 14

Rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije Branislav Ivanović mogao bi u januaru da napusti Zenit i obuče dres Barselone, prenosi Mundo Deportivo.

Kako se navodi, Katalonci iskusnog 34-godišnjeg defanzivca, svojevremeno jednog od najboljih na planeti, vide kao odličnu opciju da zameni povređene Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

Sem dugogodišnjeg kapitena Srbije u igri su i dvojica igrača iz Primere, Ðene Dakunam iz Hetafea i Unaj Nunjez iz Bilbaa, ali prednost Ivanovića je to što ne bi bio skup, zbog godina, ali i činjenice da mu na leto ističe ugovor sa Zenitom.

Zanimljivo, Katalonci su i pre dve godine želeli Ivanovića, u trenutku kada je izgubio poziciju startera u Čelsiju, ali je on tada izabrao povratak u Rusiju, gde je posle odlaska iz OFK Beograda igrao za Lokomotivu iz Moskve.

Za Srbiju je odigrao 105 utakmica i postigao 13 golova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE011

    16. oktobar 2018 | 15:04

    Malo mi je neverovatno da jedan takav klub dovodi igrača od 34 godine koji više nije ono što je nekada bio.Bane je bio igrač za Barselonu,to nije sporno,ali nekada,kada je bio mlađi.Nije slučajno igrao u Čelsiju,ali njegovo vreme je prošlo.Voleo bi da se ovo desi čisto zbog njega,ali ne verujem iskreno.Čelsi-Zenit pa Barselona..takav put nikada nisam video.

  • nscz

    16. oktobar 2018 | 16:05

    Kao i Rukavinu sto je dovela

  • Bih

    16. oktobar 2018 | 14:36

    Jel to znaci u odbrani Barse Rukavina i Bane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA