≫ 

Liverpul terao svoju zvezdu da igra sa slomljenim rebrima, kljukali ga injekcijama nedeljama: Selektor Holandije izneo ozbiljne optužbe!

Klub sa Enfilda nije se oglašavao povodom optužbi Ronalda Kumana

  • 1

Virdžil van Dajk na treningu Liverpula između Dejana Lovrena i Mohameda Salaha; Foto: AP/Tanjug

Selektor Holandije Ronald Kuman istakao je pred utakmicu Holandije protiv Belgije da je Virdžila van Dajka poslao u Liverpul ranije, pošto je shvatio da defanzivac ima ozbiljan problem sa povredom i da konstantno igra pod injekcijama, kao i da je čak dve nedelje imao slomljeno rebro.

Van Dajk je čak i postigao gol za Holanđane protiv Nemačke u pobedi od 3:0, a selektor je posle toga otkrio da je pustio svog štopera da se vrati u klub, pošto nije želeo da ga izlaže dodatnim naporima zbog povrede koju muči već dugo.

Virdžil već nekoliko nedelja igra sa dva slomljena rebra i stalno dobija nijekcije da bi mogao da igra u Liverpulu poslednjih nekoliko nedelja. Hteo je da igra i protiv Nemačke, ali rekao sam mu da se vrati u klub.

Liverpul nije želeo da komentariše Kumanove tvrdnje, ali očekuje se da Van Dajk bude spreman da zaigra već za vikend, kada Liverpul gostuje Hadersfildu.

- Vratio se u Liverpul i spreman je da igra već naredni meč. Odmorio se, pričao je sa menadžerom - rekao je Kuman.

Virdžil van Dajk; Foto: Tanjug/AP

Ukoliko Klop odluči da odmori jednog od svojih najvažnijih igrača, koji je i najskuplji defanzivac u istoriji fudbala, vredan 84 miliona evra, može se desiti da on ne igra protiv Zvezde naredne srede, kada je na programu meč 3. kola Lige šampiona na Enfildu.

Podsetimo, Liverpuil već muče povrede, jer je Sadio Mane polomio prst, a Mohamed Salah je doživeo povredu mišića tokom reprezentativne pauze, pa su pod znakom pitanja za naredne utakmice.

Takođe i Džejms Milner ima problema sa povredom, ali se oporavlja brže nego što je prvobitno bilo rečeno.

VIDEO: Trener Zvezde se oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA