≫ 

Nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta: Prijović progovorio o svom statusu u reprezentaciji Srbije!

Napadač PAOK-a smatra da mu treba više od dva minuta kako bi mogao da radi ono što najbolje ume - postigne gol

  • 15

Reprezentativac Srbije i član grčkog PAOK-a, Aleksandar Prijović smatra da bi mogao mnogo više da doprinese Srbiji, samo kada bi na terenu provodio više vremena. 

>>> Krstajiću, a kome ugađaš?

Prijović je posle duela koje su Orlovi imali u Ligi nacija sa Crnom Gorom i Rumunijom, za grčke medije, istakao da odlično sarađuje sa Mitrovićem i da bi zajedno mogli da postignu mnogo više golova.

- Mitrović i ja se sjajno slažemo kada smo zajedno na terenu. U tandemu možemo da uradimo sjajne stvari, ali nisam Koperfild da postignem gol za dva minuta na terenu. Kada bih dobio više minuta na terenu, možda bih i mogao da budem Koperfild i da menjam rezultat - rekao je Prijović i u pomirljivom tonu dodao:

Naravno da mi je čast što sam deo reprezentacije i uvek ću se odazivati. Selektor je taj koji odlučuje o minutaži, a ja ću uvek biti spreman da iskoristim ukazanu šansu - zaključio je on.

Da podsetimo, Srbija igra u Ligi nacija u novembru protiv Crne Gore i Litvanije, a ostaje da se vidi da li će Prijović dobiti "jaču" minutažu i priliku da konačno zaigra u tandemu sa napadačem Fulama.

VIDEO: Pogledajte reakciju i odgovor Krstajića na pitanje da li će Prijović i Mitrović igrati zajedno u špicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    16. oktobar 2018 | 19:54

    Svaka tebi momče čast na spremnosti da trpiš ovoliko ponižavanje, jer sve dok menadžeri sastavljaju tim ti ćeš uvek sedeti na klupi.

  • Nesa CZ

    16. oktobar 2018 | 19:50

    Ti si sjajan momak i strasan fudbaler...selektor bi debelo trebao da se zapita da li je uopste strucan za taj posao koji obavlja...FSS straobalno gresi sa Krstajicem, zasto to rade oni bi trebali da odgovore

  • Boris

    16. oktobar 2018 | 20:35

    Cijenimo Prijovica i nadamo se da Ce dobiti sansu koju svakako zasluzuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA