Orlići novom nulom stavili tačku na sjajne kvalifikacije!

Izabranici Gorana Đorovića odigrali su meč bez golova na Karađorđu protiv Jermenije u poslednjoj utakmici grupne faze

  • 1

Mladi fudbaleri Srbije okončali su kvalifikacije za U21 Evropsko prvenstvo remijem bez golova sa Jermenijom na Karađorđu.

"Orlići" su dominirali, imali su čak 16 šuteva naspram samo četiri pokušaja rivala, ali nisu uspeli da zatresu mrežu i pored 5-6 sjajnih šansi, u kojima se istakao golman gostiju.

Utakmica nije imala rezultatski značaj, jer je Srbija još kolo ranije posle remija sa Austrijom i matematički obezbedila prvo mesto i plasman na Evropsko prvenstvo. Zato je i Goran Đorović šansu na ovom meču dao mnogim mladim igračima, pa su čak četiri igrača zabeležila debi za "Orliće".

Tako su izabranici Gorana Đorovića kvalifikacije okončali prvim mestom u Grupi 7 sa osam pobeda i dva remija iz deset utakmica, odnosno 26 bodova i gol razlikom 23:5.

EURO U 21 će se sledeće godine održati u San Marinu, od 16.do 30. juna, a žrebanje će biti održano 23. novembra.

U poslednjem kvalifikacionom meču U21 Srbija je nastupila u sastavu: Rosić, Terzić, Ćalasan, Stevanović (Lambulić 46'), Gajić, Mesarović, Đorđević, Ilić (Jović 67'), Adžić, Zlatanović, (Jovanović 83'), Šaponjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    17. oktobar 2018 | 08:31

    SVE ČESTITKE DJOROVICU I MOMCIMA!!! Tako se vodi nacionalni tim.Covek ima karakter da se odupre raznim menadžerima, čelnicima klubova i ostalima, koji guraju svoje pulene, uglavnom bez pokrića!!!BRAVO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA