≫ 

UEFA zvanično pokrenula postupak protiv Zvezde zbog sumnje u nameštanje meča protiv PSŽ-a!

Klub sa Marakane dobio je zvaničan dopis da će biti pokrenuta istraga povodom natpisa L'Ekipa

  • 95

UEFA je pokrenula postupak protiv Crvene zvezde povodom "afere nameštanje", koju je otvorio francuski list L'Ekip, saznaje Telegraf.

Francuski list izazvao je zemljotres u evopskom fudbalu kadfa je  objavio informaciju da se sumnja da je meč između crveno-belih i PSŽ-a u Parizu namešten, kao i da je pokušana uplata na kladionici u iznosu od 5 miliona evra na pobedu PSŽ-a uz najmanje pet golova razlike.

Zvezda je na kraju poražena sa 6:1, a nekoliko dana od utakmice podigla se velika prašina posle objave francuskog lista, gde je istaknuto da se sumnja u regularnost meča, kao i da je UEFA obaveštena o čitavom procesu.

Do sada se niko iz Evropske kuće fudbala nije oglašavao tim povodom, ali je kako saznaje Telegraf na adresu Crvene zvezde stigla i pismena potvrda iz UEFA da će biti pokrenut postupak i da će slučaj biti ispitan i sa njihove strane.

O tome šta može da se dogodi ukoliko Crvenu zvezdu izbace iz Lige šampiona u ponedeljak je pričao predsednik Napolija, Aurelio de Laurentis, koji je istakao da bi po prvi put u istoriji mogli da vidimo da jedna grupa Lige šampiona ima samo tri učesnika.

UEFA U ČETVRTAK DONOSI ODLUKU O NEREDIMA NA MEČU PSŽ - ZVEZDA

Evropska kuća fudbala je povodom meča na Parku Prinčeva već pokrenula jedan postupak, a to je zbog nereda u kojem su učestvovali navijači Zvezde i PSŽ-a, koji su se žestoko sukobili ispred stadiona po završetku meča.

Postupak po tom pitanju pokrenut je i protiv PSŽ-a i protiv Zvezde.

Sa druge strane, u Zvezdi demantuju da je u klub stiglo bilo kakvo obaveštenje od strane Evropske kuće fudbala.

- Nismo dobili ništa od UEFA da su pokrenuli istragu -  kratko je saopšteno iz kluba.

VIDEO: Trener Zvezde se oglasio povodom priča o nameštanju meča sa PSŽ-om

VIDEO: Zvezdan Terzić u neverici sluša prozivke Delija na račun UEFA

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ssjzvzd

    17. oktobar 2018 | 00:24

    Ima boga,pocetak kraja

  • GrejvDIGGER

    17. oktobar 2018 | 05:45

    Ugaseni u basketu a sad cd u fudbalu.. delije preostaje vam samo da nabijate od sad za Surdulivu..hahahaahaa .TAKO JE BRE UEFA BRE

  • PEXON

    17. oktobar 2018 | 00:24

    Ovde mnoge stvari smrde.zasto namestati utakmice lige sampiona gde se sve proverava pa zar nije lakse onda namestiti u nasem prvenstvu.ovo je sve jedna velika obmana a ako bi se dokazalo da je bilo namestanja treba nas ugasiti.kraj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA